Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisine hem Müge Anlı eleştirisi hem büyük destek!

Kırmızı Oda dizisine hem Müge Anlı eleştirisi hem büyük destek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -tv8 ekranında izleyicilerle buluşan Kırmızı Oda dizisinin ilk bölümü 4 Eylül Cuma akşamı yayınlandı. Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı dizinin etkili bir oyuncu kadrosu var… Burak Sevinç, Meriç Aral, Tülin Özen, Gülçin Kültür, Baran Arslan, Canberk Gültekin, Halit Özgür Sarı yapımda rol alan diğer isimler.

OGM Pictures’ın yapımcılığını, Cem Karcı’nın yönetmenliğini üstlendiği Kırmızı Oda, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek Banu Kiremitçi Bozkurt tarafından senaryolaştırıldı. Binnur Kaya psikiyatri kliniği sahibini ve bir psikiyatristi canlandırıyor.

HHer hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicilerin önüne getirilmeye başlandı. Dizinin ilk bölümünde Meliha, Mehmet ve Nesrin’in hikayesi izleyici ile buluştu. Meliha karakterinin çocukluğunda yaşadığı acı ve yaşamı boyunca yaşadıkları ekran başındakilere hüzün yaşattı.

Kırmızı Oda dizisine hem Müge Anlı eleştirisi hem büyük destek! 4

Bankacı olan Nesrin ve eşi Mehmet’in hikayesi ekranlara getirildi. Sosyal medyada yapılan yorumlar ise birbirinden farklılık gösteriyor. Kimi izleyiciler Müge Anlı üzerinden yapımı eleştirdi. Kimileri ise uzun süre devam edebilecek bir proje olduğunu ve çok beğendiklerini yazdı.

İşte Kırmızı Oda dizisiyle ilgili sosyal medyaya yansıyan yorumlar:

“Tv8 dizi yapmasın abi. Bu ne böyle gereksiz gerilim gereksiz dram yaşanmış hikayeleri Müge Anlı’da isteyen izliyor, yeter dizisi de eksik kalsın..”

“Uzun soluklu bir dizimiz daha oldu teşekkürler tüm emeği geçenlere saygı duyulacak bir işe daha imza atılmış mükemmelsiniz..”

“Kitaptaki duygular birebir aktarılmış çok başarılı. Karakterlerin kılık kıyafet detayına kadar birebir işlenmiş. Kitabı okurken hayal ettiğim gibi her şey.”

“Dehşet güzel bir bölüm. Komşumuz değerli Binnur Kaya sizi ayakta alkışlıyorum. Güzel yüreğinize uygun bir meslekle karşımızda oldunuz. Harikasınız kadro muhteşem başarılar başarılar.”

“Sizce bu kadar psikopatın olduğu bir dizi izlenir mi, olan oradaki çocuklara olur, hepsinin ruh hali bozulur.”