Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Menajerimi Ara dizisinde Çınar’dan ayrılık kararı!

Menajerimi Ara dizisinde Çınar’dan ayrılık kararı!

tarafından ker_def

Ay Yapım imzalı ‘Menajerimi Ara’nın dün akşam yayınlanan bölümü izleyicinin nefesini keserken sosyal medyanın da gündemine oturdu. Barış’ın (Deniz Can Aktaş) peşindeki gizemli kişi Dicle’ye (Ahsen Eroğlu) zarar vermek üzereyken, Dicle’nin yardımına Barış koştu. Suların durulmadığı Ego’da ise Serkan (Serhat Teoman) ajansın yeni bir krizle karşı karşıya olduğunu ekibe açıkladı.

Dizinin hemen ardından yayınlanan yeni bölümün ön izleme sahnesinde; Çınar (Fatih Artman) Feris’e (Canan Ergüder) yeni bir teklif yaptığı sırada Feris ona hamile olduğunu söylüyor. Pazar akşamlarının sevilen dizisinde Çınar’ın bu durumda ne yapacağı merak konusu oldu. Serkan’dan hamile kalan Feris, bebeği doğuracak mı? İşte bu soru da sorulmaya başlandı. İzleyicileri çok etkileyecek bir bölüm daha geliyor ve fragmanı aşağıda izleyebilirsiniz.

Ay Yapım imzalı ‘Menajerimi Ara’ dizisinin Gülben Ergen, Serdar Ortaç, Ece Dizdar ile Oral Özer’ın konuk olduğu 23. bölümü dün akşam izleyiciye keyifli anlar yaşattı. Ego Ajans bu hafta bir yandan Gülben Ergen’in yoğun programıyla mücadele ederken diğer yandan daha önce yapılan bir sözleşme ihlali sebebiyle büyük bir tazminat davasıyla karşı karşıya kaldı.

Barış’ın peşindeki gizemli kişi serbest bırakıldıktan sonra gizlice Dicle’nin evine girerek ona zarar vermeye çalışırken bu durumdan Dicle’yi Barış kurtardı. Gülben Ergen’in Feris’e hamile olabileceğini söylemesinin ardından Feris test yaparak hamile olduğunu öğrendi. 24. bölümden yayınlanan ön izleme sahnesinde ise; Çınar Ego’da yaşanan krizlerin ardından Feris’e, Ego’dan ayrılarak birlikte ajans kurmayı teklif ettiği sırada Feris yakın arkadaşı Çınar’a hamile olduğunun haberini veriyor.

Kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun yer aldığı ‘Menajerimi Ara’ her pazar akşamı saat 20.00’de Star TV ekranında!