Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara dizisine çok sürpriz bir isim konuk oluyor!

Menajerimi Ara dizisine çok sürpriz bir isim konuk oluyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’de ekrana gelen Menajerimi Ara dizisine her hafta bir veya bir kaç isim konuk olmaya devam ediyor. Dizinin menajerler ve ünlü isimlerin kamera arkasında yaşadıklarını konu alan hikayesi nedeniyle ünlü isimlerin katılımı da sürecek.

Bu hafta Çukur dizisinde oynayan Rıza Kocaoğlu’nun Aliço karakterinden kurtulamayarak menajerlerine yaşattığı zorlukla yer aldığı bölüm, izleyenleri de ekran başında hayli keyiflendirdi. Geçtiğimiz hafta Şükran Ovalı konuk olmuştu. Çağatay Ulusoy ve Tuba Büyüküstün de konuk oyuncular arasındaydı.

Fox TV’de yayınlanan dizi, her hafta sürpriz isimlerle ekrana geliyor ve izleyenlere de keyifli anlar yaşatıyor. Gelecek haftalarda dizide yer alacak konuk oyuncular da belli oldu. Bu iki isimden birisi Kadın dizisiyle uzun süre izleyiciyi ekrana kilitleyen Özge Özpirinçci.

Oyuncu, başarılı performansıyla Kadın dizisinde büyük beğeni toplamıştı. Geçtiğimiz Şubat ayında dizi final yaptı. O zamandan beri de Özpirinçci ekranda yok. Yaz dönemini Marmaris Bozburun’da sevgilisi Burak Yamantürk ile geçiren oyuncu, geçtiğimiz günlerde de İstanbul’a dönmüştü.

Menajerimi Ara dizisine çok sürpriz bir isim konuk oluyor! 8

Ayağının tozuyla geldiği İstanbul’da izleyicisine Menajerimi Ara ile bir sürpriz yapmış olacak. Oyuncu, dizinin 8. bölümünde ekranda olacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından yaptığı paylaşıma göre diziye konuk oyuncu olarak katılacak diğer isim de Ahmet Rıfat Şungar olacak. O da 7. bölümde diziye konuk oyuncu olacak.

Menajerimi Ara dizisine çok sürpriz bir isim konuk oluyor! 9