Ana sayfa Dizi Fragmanları Menajerimi Ara’da kovuldu, herkes nedenini merak etti!

Menajerimi Ara’da kovuldu, herkes nedenini merak etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları Star TV’de yayınlanmakta olan Menajerimi Ara dizisinin 14. yeni bölümünde Ahsen Eroğlu’nun canlandırdığı Dicle karakteri, Ego Ajans’tan kovuluyor. Canan Ergüder’in canlandırdığı Feris, neden onu kovdu? Dizinin 14. yeni bölümde bu konu çok konuşulacak.

Emir karakteri ile diziye renk katan Burak Tozkoparan’ın yanı sıra Serhat Teoman’ın Serkan olarak yapımda daimi olarak yer alması da hikayede önemli bir açılım olarak görülüyor. Serkan, kovulma üzüntüsü yaşayan Dicle’ye yeni bir iş teklifi yapacak. Ancak bunun altında Kıraç ile arasındaki sorunlar var. Kıraç’ı kalbinden vurmak isteyen Serkan, büyük bir hamle yapıyor. Peki aralarında ne oldu ki, bu düşmanlık bu noktaya geldi? Dizinin yeni bölümünde bu detay da merak edilecek.

Menajerimi Ara'da kovuldu, herkes nedenini merak etti! 7

Peki 14. yeni bölümde başka neler izleyeceksiniz. İşte detaylar: Emir, Dicle’nin kovulduğunu öğrenince üzüntüsünü gizleyemezken, Kıraç Feris’ten hesap soruyor. Dicle’nin Serkan’la buluşması ve Serkan’ın ona iş teklif etmesi heyecanı zirveye taşırken, yeni bölüme Ozan Dolunay’ın sosyal medya ifşasıyla karşı karşıya kalması damga vuracak.

Öte yandan Kıraç’ın sık sık dile getirdiği, Serkan’a karşı duyduğu güvensizlik ise Ego Ajans’takilerin kafasında soru işaretleri yaratıyor.

Keyifli hikayesiyle Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Burak Tozkoparan ve Ayşenil Şamlıoğlu’nu bir araya getiren ‘Menajerimi Ara’ her pazar akşamı saat 20.00’de Star TV’de seyirciyle buluşuyor.