Ana sayfa Sosyal Medya Çocukluk dizisinde sinirler bozuluyor, senaristler zorlamasın lütfen!

Çocukluk dizisinde sinirler bozuluyor, senaristler zorlamasın lütfen!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Cuma akşamları Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Çocukluk dizisinde yeni bölüm önemli olaylarla beraber geliyor. 27 Kasım akşamı anne ve baba olmanın ne kadar büyük bir sorumluluk olduğunu gösteren sahneler izleyeceksiniz.

Erdal Beşikçioğlu ve Selen Öztürk’ün canlandırdıkları Mahir ve Gülay karakterleri, 8 yıldır kaybettiklerini düşündükleri oğlu Ali Kaan’ı buldu. Ancak minik çocuk kendisini yetiştiren kadının etkisiyle, onların gerçek ailesi olduğunu kabullenmeyecek. Yaşanan travma o kadar kolay geçmeyecek.

Dizinin hikayesinde Ali Kaan için yıllardır görüşmeyen ama Mahir ve Gülay çifti yeniden anne ve baba olmak zorunda. İşte bu durum Mahir ile Ayşegül ilişkisini nasıl etkileyecek merakla bekleniyor. Birçok dizi hayranı Burcu Özberk’in canlandırdığı Ayşegül ile Mahir karakterinin bir ilişki yaşamasına karşı.

Çocukluk dizisinde sinirler bozuluyor, senaristler zorlamasın lütfen! 7

İki karakterin öpüşmesi bile sosyal medyada büyük bir eleştiri dalgasını beraberinde getirmişti. Ayrıca, dizi hayranları bu sahneyi akıllarından çıkartamadıklarını ve diziden soğutan bir durum olduğunu belirtiyorlar. Dizi takipçileri, senaristeler mesaj da yollayarak hikayede bu ilişkiyi zorlamamaları tavsiyesinde bulunuyor.

Çocukluk dizisinin 8. yeni bölümünde Gülay ile aynı evde yaşamayı seçen Mahir, yeniden karı-koca olmayacaklarını da Ayşegül’e söyleyerek, gönlünün onda olduğunu hissettiriyor. İşte bu detay da izleyicilerin yine rahatsız olmasına yetti. Ayşegül ve Mahir karakterlerinin sinirlerinin aşk yaşaması durumunun sinirlerini bozduğunu belirten birçok izleyici yorumunu sosyal medyada görebilirsiniz.

Peki Çocukluk dizisinin 8.yeni bölümünde neler izleyeceksiniz? İşte detaylar: Mahir ve Gülay’ın sekiz yılın ardından oğullarına kavuşmalarıyla başlayan tatlı rüya, çocuğun onu büyüten annesiyle yaptıkları gizli planın açığa çıkmasıyla kabusa döner.

Sekiz yılın yaraları henüz sarılmamışken oğulları için girdikleri bu yeni mücadele, Mahir’i çok geçmeden ciddi bir yol ayrımına getirir. Oğlunun babası olabilmek için seçtiği yolun, Mavi’nin masum hayallerini darmadağın ettiğinden ve küçük kızı hayatının yanlışına sürüklediğinden ise henüz haberdar değildir.