Ana sayfa Dizi Haberleri Mert Fırat, eski aşkı Hande Doğandemir konusunda ilk kez bu kadar net konuştu!

Mert Fırat, eski aşkı Hande Doğandemir konusunda ilk kez bu kadar net konuştu!

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Detay / Hande Doğandemir ile uzun süre birlikte olduktan sonra ayrılan, kısa sürede İdil Fırat ile yeni bir aşka yelken açan, 8 Eylül tarihinde de evlenen Mert Fırat, magazin muhabirleri ile yaptığı röportajda önemli ifadeler kullandı.

Eski aşkı Hande Doğandemir’in ismini kullanmak istemeyen Mert Fırat, cevap hakkı doğuracak bir şey de söylemek istemedi. Mert Fırat, “Evliliğe doğru gitmiş bir şey var. Ben de kimseye cevap hakkı doğuracak, birini zan altında bırakacak bir şey söylemem de bu anlamda çok manasız. Hiçbir zaman, hiçbir yerde yaşadığım ilişkilerle ilgili konuşmadım” diye konuştu.

Ancak Fırat’ın kendi hayatında yaşadıklarına benzer bir senaryosu olan Her Şey Seninle Güzel filmiyle ilgili sözleri de dikkat çekti.

Fırat, Burcu Biricik ve Hazar Ergüçlü ile birlikte “Her Şey Seninle Güzel” filminde başrolde yer almıştı. Bu filmin konusu ile kendi hayatının örtüşen yanlarının olması Mert Fırat’a soruldu.

Ünlü oyuncu, “Tabii filimle tabii ki ilişkilendirilmiştir, benim evlilik biraz oraya gitti. O da mutlu etti beni açıkçası. Herkes, çok etkilendin mi, çok saldırdılar diye… Tam tersi diyorum ki, ne kadar sevilip önem veriliyormuşum” şeklinde konuştu.

Videodan Fırat’ın röportajını izleyebilirsiniz.

Her Şey Seninle Güzel filminin kısa hikayesi…

Deniz başarılı bir kariyere sahip olan genç bir kadındır. Eski sevgilisi Emre ile yollarını ayırsa da genç adam Deniz için her zaman hayatının aşkı olarak kalır. Deniz, bir türlü unutmayı başaramadığı Emre’yi gerçekten kaybedeceğini anlayınca soluğu İzmir’de alır. Fakat Deniz’i büyük bir sürpriz beklemektedir. Karşısında oldukça güçlü bir rakibi olduğunu öğrenen Deniz, Bulut’tan yardım istemek zorunda kalır.