Ana sayfa Sosyal Medya Mert Fırat ile Didem Balçın dostluğu 20 yılı geride bıraktı

Mert Fırat ile Didem Balçın dostluğu 20 yılı geride bıraktı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Mert Fırat, 20 yılını birlikte geçirdiği dostu Didem Balçın’ın yaş günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı. 18 Mayıs 1982 doğumlu olan Didem Balçın, 38. yaşını kutluyor. Geçtiğimiz hafta Can Aydın ile evlenen Didem Balçın, mutluluğu ile dikkat çekmişti.

Mert Fırat ile Didem Balçın’ın aile dostluğu hem özel hayatta hem de iş yaşamında kendini gösteriyor.  Mert Fırat, “Canım dostum, kardeşim, hayal ortağım, ailemin en biricik üyesi. 20’inci yılımızı devirirken senin mutluluğun en büyük hediye oluyor bana. Bak yine senin doğum gününde hediye bana geliyor” diye mesaj yazdı.

Arkadaşının evliliğine gönderme yapan Mert Fırat, en kritik anlarda hep yanında olduğunu da ifade etti. “Hep çocuk kalalım” ifadesiyle de dikkat çeken Mert Fırat, şu sözleriyle de aile dostuna teşekkür etti:

“İyi ki doğdun güzelim, iyi ki neşen ile güzel kalbinle insanlara dokundun, ışığın dünyaları değiştirdin, güzelleştirdin. En kritik kararlarımda yanımda hep sen vardın, senden cesaret aldım. Hayatında bana da yer açtığın, beni de ailene kattığın için teşekkür ederim. Mutluluğun mutluluğum, derdin derdimdir. Bir yaş daha aldın sanki yine hiç almamışcasına. Hep çocuk kalalım… İyi ki doğdun Didemim.”

Mert Fırat ile Didem Balçın dostluğu 20 yılı geride bıraktı 7