Ana sayfa Dizi İzle Aşk Bir Rüya 19 Mayıs Salı 90.bölümde yanlış giden bir şeyler var!

Aşk Bir Rüya 19 Mayıs Salı 90.bölümde yanlış giden bir şeyler var!

tarafından ker_def

Kanal 7’nin sevilen Hint dizisi Aşk Bir Rüya yeni bölümü ile 19 Mayıs Salı günü saat 22.30’da yayınlanacak. Dizinin bu bölümünde neler yaşanacağının detayını haberimizde bulabilirsiniz. 19 Mayıs Salı günü 90.bölüm yayınlanacak. Dhruv harekete geçiyor.

Aşk Bir Rüya’da bu akşam Bihan ve Thapki’yi ayırmayı kafasına koyan Dhruv planlarını uygulamaya başlar. Bihan ise Thapki’ye ulaşamadıkça çok endişelenir. Yanlış giden bir şeyler olduğunu hisseden Bihan ne yapacak?

Dhruv, Thapki ve Bihan’ı ayırmak için harekete geçer. Thapki’ye yeniden kanalda işe başlaması için ısrar eden Dhruv onu ikna etmeyi başarır. Bihan Thapki’yi görmek için kanala geldiğinde onun emri üzerine içeri alınmaz. Bihan ve Thapki’nin görüşmesini engellemek için elinden geleni yapan Dhruv, Thapki’yi mesaiye kalmak zorunda bırakır.

Şada ise Dhruv ve Thapki’nin yalnız olduğunu öğrenince çok öfkelenir. Dhruv bir an önce eve gitmek isteyen Thapki’yle bir orada kilitli kalmayı sağlar. Thapki’ye ulaşamadıkça iyice endişelenen Bihan ne yapacak?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü ‘Aşk Bir Rüya’ hafta içi 22:30, hafta sonu 22:15’te Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ranjan Kumar Singh, Mayank Gupta Vaibhav ve Vansraj Singh

Oyuncular: Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khann,a Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat

Tür: Dram , Romantik

Yapımı: 2015 – Hindistan