Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Mert Fırat şakayla karışık ağır laf etti, hem güldürdü hem de düşündürdü!

Mert Fırat şakayla karışık ağır laf etti, hem güldürdü hem de düşündürdü!

tarafından ker_def
Mert Fırat’ın mutluluğu yüzünden okunuyor!

İdil Fırat ile 8 Eylül’de Alaçatı’da evlenen Mert Fırat, eşiyle birlikte düğünden sonra ilk kez sokakta görüntülendi.

Magazincilerin sorularıyla karşılaşan Mert Fırat, her şeyin çok iyi olduğunu ve mutlu olduklarını anlattı.

Bebek’te basına yakalanan çiftin mutluluğu görülüyordu.

“Şimdi normal hayatımıza devam ediyoruz” diyen Mert Fırat, kına gecesi eşinin taht ile salona girme konusuyla ilgili soruda artık bunların geride kaldığını belirtti.

Mert Fırat, balayına neden çıkmadığı konusunda şu açıklamayı getirdi ve basına sitemde bulundu:

“Basın biz ne söylersek söylesek başka birşey yazıyor. Biz zaten bir dahaki yıla planlıyorduk. Sezen hanım (Aksu) da babamız da sağlık durumundan dolayı gelemedi. Biz bunu böyle söylesek de çıkıp başka türlü yazılıyorlar. Balayı için söylesek de, kanal izin vermedi, yapım şirketi izin vermedi diyorlar. Başka konu yok, ülkemizin gündemi biliyorsunuz durgun.”

Mert Fırat şakayla karışık ağır laf etti, hem güldürdü hem de düşündürdü! 7

İdil Fırat da hem babası hem de Sezen Aksu’nun düğüne katılamamasını seyahat edemeyeceklerini öne sürerek anlattı.

“Biz de herkes gibi insanız, ister inansınlar ister inanmasınlar” diye konuşan Mert Fırat, sosyal medyadaki paylaşımlara gönderme yaptı.

Kötü haberlerin kendisini üzüp üzmediği sorulan İdil Fırat, “Biz kendimizi biliyoruz. Herkese kendinizi açıklayamazsınız. Ne kadar konuşunsanız konuşun, ne istiyorlarsa onu düşünecekler, onu yazacaklar. Biz mutluyuz, huzurluyuz” açıklamasını yaptı.

İdil Fırat, hakkında çıkan iddialarla hiç ilgilenmediğini sadece hamile olduğu iddiası için açıklama yaptığını belirtti. Mert Fırat, bu konuda da yargı sürecinin devam ettiği bilgisini paylaştı.

Mert Fırat, ‘çocuk düşüncesi var mı’ şeklindeki soruda da yine basına sitemde bulunarak, şu sözleri sarf etti: “Bizim için bunlar daha erken sorular. Gerçe dediğimiz gibi gerekli merciler bununla ilgili bizim için yorumlarını yapıp, kararlarını alıp haber konusu edeceklerdir. Biz onları bekliyoruz, onlardan merak ediyoruz.”