Ana sayfa Dizi Fragmanları Kanal 7’den yeni dizi! Sev Beni 12 Eylül 1. bölüm fragmanı yayınlandı!

Kanal 7’den yeni dizi! Sev Beni 12 Eylül 1. bölüm fragmanı yayınlandı!

tarafından ker_def

Sev Beni 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal 7’nin yeni dizisi Sev Beni 12 Eylül Çarşamba günü başlıyor. Videodan ilk bölümün fragmanını izleyebilirsiniz.

Dizinin konusu:

Başarılı ve hırslı bir halterci olan Kim Book Joo, gücünü eski bir sporcu olan babasından alıyor. Samimi, neşeli ve haksızlığa uğradığında her koşulda hakkını arayan Kim, zaman zaman öfkesine hâkim olamayan kavgalara karışan erkek gibi bir kızdır. Ancak izleyiciler Kim Book Joo’nun naif bir kalbinin olduğunu aşk ile tanışmasıyla öğrenecek.

Kim Book Joo ile aynı spor akademisine giden Joon Hyung, çok yetenekli olmasına rağmen şansı pek yaver gitmeyen bir yüzücüdür. Hayatındaki zorluklara rağmen neşesinden bir şey kaybetmeyen Joon Hyung, Kim Bok Joo ile karşılaştıktan sonra kendini bulur.

Joon Hyung’u, Kim Bok Joo ile yaşadığı çatışmalar, yardımlar ve paylaştıkları sırlar birbirlerine bağlar. Joon Hyung aşktan kaçamaz ve halterci Kim Book’a âşık olur. Kim, babasının hayalini gerçekleştirmeye kendini o kadar çok adamıştır ki Joo ile karşılaşana dek aşktan bir haberdir. Altın madalyayı kazanmak için her gün sert antrenmanlar yapan Kim’in, yağmurlu bir günde hayata bakışı değişecektir.

Sevginin, arkadaşlık ilişkilerinin ve sporcuların yaşadığı zorlukların anlatıldığı ‘Sev Beni’ yakında Kanal 7’de…

Künye:
Orijinal Adı: Weightlifting Fairy Kimbok Joo
Yönetmen:Oh Hyeon- Jong Senaryo: Hee-seong Yangg
Oyuncular:Nam Joo-Hyuk, Lee Sung-Kyung, Lee Jae-Yoon, Kyung Soo-jin, Moon Ji-yoon
Türü:Romantik Komedi- Spor