Ana sayfa Dizi Haberleri Mert Fırat, Ufak Tefek Cinayetler başlamadan, bu işi bitirmek istiyor!

Mert Fırat, Ufak Tefek Cinayetler başlamadan, bu işi bitirmek istiyor!

tarafından zk zk
Star TV’nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler’in Serhan’ı olarak son dönemde gündemde olan oyuncu Mert Fırat, kısa bir süredir birlikte olduğu İdil Fırat ile evlenmeye hazırlanıyor.

Mert Fırat’ın yaklaşık 2.5 aydır birlikte olduğu sevgilisi İdil Fırat’ı ailesinden istediği öğrenildi.

İlişkileri hızlı bir şekilde ilerleyen Fırat’ın hızına yetişilemiyor! Anlaşılan dizi çekimleri başlamadan bir an önce bu işi bitirmek istiyor! Diziye taze damat olarak dönecek olan Mert Fırat’ın, Ağustos ayının ikinci haftasında evlenmeyi planladığı öğrenilmişti.

Bu kez de sözlendiği haberi gündeme düştü. Milliyet Gazetesi’nden Mesut Yılmaz’ın haberine göre, ikili, evlilik yolunda ilk adımlarını sözlenerek attılar.

Söz töreninin İdil Fırat’ın ailesinin İstanbul’daki evinde yapıldığı iddia edildi. Kız isteme merasiminden sonra ise ailelerin, düğün detaylarını konuştuğu öğrenildi.

Mert Fırat, iki hafta önce 2.5 aydır birlikte olduğu sevgilisini, ailesinin yaşadığı Antakya’ya götürerek tanıştırmıştı. Fırat’ın, başrolünü oynadığı, ‘Ufak Tefek Cinayetler’ dizisinin seti başlamadan önce düğün yapmayı planladığı konuşuluyor. Hazırlıklara başlayan ve tatile çıkamayan ikili, balayında yorgunluk atacak.