Ana sayfa Sosyal Medya Mert Fırat ve Oktay Kaynarca’dan akıldan çıkmayacak iki söz!

Mert Fırat ve Oktay Kaynarca’dan akıldan çıkmayacak iki söz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İki ünlü oyuncu Mert Fırat ve Oktay Kaynarca, sosyal medya hesapları üzerinden zaman zaman dikkat çekici mesajlar veren iki isim… Kefaret dizisine başlayan ve Pazar akşamları Nurgül Yeşilçay ile birlikte milyonları ekrana toplayan Mert Fırat, dizi sahnesinden bir fotoğrafını yayınladı.

Instagram hesabından 1 milyona yakın kişi tarafından takip edilmekte olan başarılı oyuncu, “Bahar hüznü çöker yüreğine sanki yaz çok uzakmış gibi” notu ile paylaşımda bulundu. Takipçiler ise bu söze dizideki duruma değinerek yanıt verdi. Bir takipçi, “Sinan senin baharın NİL, bence iyi düşün, Zeynep seni yoruyor” diye yazdı. Bir başka dizi hayranı ise, “Sen Zeynep’ten asla vazgeçemiyorsun. Vazgeçtim dedikten sonra bile onun yanındasın bence daha fazla Nili üzme” diyerek yorumunu aktardı.

Mert Fırat ve Oktay Kaynarca'dan akıldan çıkmayacak iki söz! 8

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli atv dizisinde Hızır Çakırbeyli olarak 6 sezondur izlediğimiz Oktay Kaynarca da zaman zaman farklı mesajlar vermeyi seven bir oyuncu.

Kaynarca, 1,5 milyon kişi tarafından takip edilen instagram hesabından şu mesajı yazdı: “Olur bazen öyle, kim bilir belki de daha iyisinin olacağındandır.”

İki ünlü ismin bu paylaşımları da akılda kalıcı bir mesaj olarak dikkat çekti.

Mert Fırat ve Oktay Kaynarca'dan akıldan çıkmayacak iki söz! 9