Ana sayfa Sosyal Medya Buğra Gülsoy, Kızım dizisindeki rol arkadaşının yeni projesini es geçmedi!

Buğra Gülsoy, Kızım dizisindeki rol arkadaşının yeni projesini es geçmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Buğra Gülsoy, 19 Eylül 2018 tarihinde başlayan ve tv8 ekranında yayınlanan, toplam 34 bölüm süren ve 31 Mayıs 2019’da da final yapan Kızım dizisinde başrolde yer almıştı. Gülsoy’un bu yapımda başrolü paylaştığı isimlerden birisi de Serhat Teoman idi…

İki ünlü isim Kızım dizisinde iyi performanslar sergiledi ve yapım da akıllarda kalıcı oldu. Ünlü isimler şimdi ise iki farklı dizide ve iki farklı kanalda izleyicilerle buluşuyor. TRT1 ekranında yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin Sultan Melikşah’ı olarak göz dolduran Buğra Gülsoy, arkadaşının Menajerimi Ara isimli Star TV dizisine katılmasını kutladı.

Buğra Gülsoy, Kızım dizisindeki rol arkadaşının yeni projesini es geçmedi! 8

Instagram hesabından paylaşım yapan Buğra Gülsoy, “Can Kardeş Serhat Teoman, yeni işin hayırlı uğurlu olsun” diye mesaj yayınladı.

Menajerimi Ara dizisinin 12.bölümünden itibaren Serhat Teoman pazar akşamları izleyicilerle Star TV ekranında buluşacak.

Buğra Gülsoy ayrıca Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin setinden de bir fotoğrafını yayınladı. At üzerinde olduğu bir sahneyi tercih eden oyuncu, “Yoldaş, dost, partner: ‘bilginer’”  notu ile aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Oyuncu, bu paylaşım ile Bilginer isimli atıyla duygusal bir bağ kurduklarını da ifade etmiş oldu.

Buğra Gülsoy, Kızım dizisindeki rol arkadaşının yeni projesini es geçmedi! 9