Ana sayfa Güncel Haberler Mert Fırat’tan Şener Şen hatırlatması!

Mert Fırat’tan Şener Şen hatırlatması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Mert Fırat, instagram hesabından Şener Şen ile fotoğrafını tbt etiketi ile paylaştı. 2 sezondur kapalı gişe oynayarak on binlerce sanatseverle buluşan Zengin Mutfağı oyunu, usta oyuncu Şener Şen’ın başrolünde yer aldığı ve genç oyuncuların eşlik ettiği beğeniyle izlenin bir yapım.

Şener Şen, Zengin Mutfağı oyunu ile 10 Aralık’ta Dasdas’ta 6 Ocak’ta ise Diyarbakır’da hayranları ile buluşacak. Hatırlanacağı gibi Şener Şen, 14 yıl aradan sonra geçtiğimiz sezon tiyatro sahnelerine bu oyun ile dönüş yapmıştı.

Mert Fırat’ın yaptığı paylaşıma takipçilerinden büyük ilgi oldu. “En son ne zaman tiyatroya gittiniz” sorusunu soran Mert Fırat’a Aslı Tandoğan’dan yanıt geldi.

Tandoğan, “Harika! Enerjiniz buraya kadar geldi” diye yazdı.

Mert Fırat'tan Şener Şen hatırlatması! 7

Vasıf Öngören’in yazdığı bu hiciv dolu, eğlenceli oyunda 40 yıl önce aşçı Lütfü Usta ile seyirci karşısına çıkan Şen, yine aynı karaktere hayat vererek başrolü üstlenecek. ‘Zengin Mutfağı’nda usta oyuncu Şen’e, Kutay Sandıkçı, Gizem Ergün, Onay Kaya ve Uğur Arda Başkan gibi genç isimler eşlik edecek.