Ana sayfa Güncel Haberler Mert Fırat’tan Suriyeli mültecilere Türkçe desteği!

Mert Fırat’tan Suriyeli mültecilere Türkçe desteği!

tarafından ker_def

Zeytinburnu Halk Eğitim Merkezinde Türkçe öğrenen Suriyelilerle buluşan ünlü oyuncu Mert fırat, iyi niyet elçiliği gereği önemli bir sorumluluk üstlendi.

Televizyon Gazetesi Detay – Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP)’nın iyi niyet elçisi olan Mert Fırat, bu faaliyetini instagram hesabından paylaştı.

Elinde kalem öğretmenliğe soyunan Mert Fırat, dil eğitimi alan ve topluma katılma çabası içindeki Suriyeli göçmenlerle yakından ilgilendi.

#Repost @undpturkiye
・・・
İyi niyet elçimiz @mert_firat #Zeytinburnu Halk Eğitim Merkezinde Türkçe öğrenen Suriyelilerle buluştu.?‍??‍? Eline kalemi alan elçimiz öğretmenlik hünerlerini de göstermiş oldu. ✏️ Dil eğitimi Suriyelilerin topluma katılması ve iş sahibi olmaları için çok önemli. @eudelegationturkey fonuyla ve @tcmeb ortaklığıyla yürütülen Türkiye Dayanıklılık Projesi kapsamında 10 ilde 52.000 Suriyeliye Türkçe eğitimi verilecek. ?

Daha fazlası için hikayemize göz atın ?
#KimseyiGerideBırakma#Repost @undpeurasia
・・・
Swipe left ??to participate in the class with our Goodwill Ambassador @mert_firat.

With the purpose of integrating Syrians into economic, social and cultural life, we are offering Turkish classes? in 11 cities across Turkey for adult Syrians aged 18 to 57.
Through the “blended training” model, which combines classroom learning, online programmes, and a learning management system, we aim to break the language barrier ? and open up their opportunities in the labor market.
More in our stories ??

Mert Fırat'tan Suriyeli mültecilere Türkçe desteği! 7