Ana sayfa Dizi Haberleri Mert Ramazan Demir bile Yalı Çapkını dizisinin yeni başarısına çok şaşırdı!

Mert Ramazan Demir bile Yalı Çapkını dizisinin yeni başarısına çok şaşırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını dizisinde tüm ekip yaz arası öncesi ilk sezonun son bölümlerine odaklandı. 16 Haziran’da izleyicilerine veda etmesi beklenen Yalı Çapkını dizisinde 4 bölüm daha yayınlanması bekleniyor. Mert Ramazan Demir de yaptığı açıklamada çalışmaya devam ettiklerini ve birkaç bölüm kaldığını ifade etti.

Dizide canlandırdığı Ferit karakteri ile büyük beğeni toplayan Mert Ramazan Demir, popülerlik konusunda da son aylarlar müthiş bir sıçrama yaptı. Oyuncu sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden birisi haline geldi.

Reklam filmlerinde de rol alan ve şöhretin sağladığı avantajları hissetmeye başlayan Mert Ramazan Demir, Yalı Çapkını dizi projesi ile birlikte milyonlarca yeni hayran kazandı. Sadece Türkiye’de değil, yurt dışında da geniş bir izleyici kitlesine hitap eden oyuncu, Eylül ayında başlayan dizinin setinde bir hayli yoğun tempoda çalıştı.

Aylardır sette olan ve yaz döneminde hiçbir şey yapmadan dinlenmeye odaklanan oyuncu, çekimlerin tamamlanmasını bekliyor. Oyuncu, “Plan yok, öyle akışında yaşıyorum her şeyi” diyerek yaz dönemi için de kendisine bir planlama yapmadığını ifade etti.

Yalı Çapkını dizisinin farklı ülkelerde yayınlanması ile birlikte büyük bir çekim alanı haline gelmesi oyuncuyu da bir hayli şaşırtmış durumda.  TV100’e konuşan Mert Ramazan Demir, “Süper vallaha, işin nereye geldiğini biz de şaşkınlıkla izliyoruz” diye konuştu.

Yalı Çapkını dizisi özellikle Balkan ülkelerinde ve Avrupa’da çeşitli ülkelerde yayınlanan bir proje oldu. Özellikle Romanya’da çok sevilen dizi, Eccho Rights firması tarafından uluslararası dağıtımı yapılan bir proje.

Yurt dışında Golden Boy ismi ile yayınlanan dizi İsveç ve Finlandiya’da da yayınlanan ilk Türk dizisi olarak dikkatleri çekmiş durumda.

Yalı Çapkını dizisi ikinci sezonda da yoluna devam edecek ve çift haneli reytinglerin yeni dönemde de oluşup oluşmayacağı merakla beklenecek. Dizinin yurt dışı satışlarına yeni ülkelerin de katılması bekleniyor.

Eccho Rights firması yetkililerinin şimdiye kadar olağanüstü başarı sergileyen dizinin farklı ülkelere satışı için büyük çaba içinde olduğu da gelen haberler arasında bulunuyor.