Ana sayfa Sosyal Medya Onur Seyit Yaran şöhretin zirvesine çıktı, hayallerine bir adım daha yaklaştı!

Onur Seyit Yaran şöhretin zirvesine çıktı, hayallerine bir adım daha yaklaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim isimli televizyon dizisi sayesinde geniş bir hayran kitlesine kavuşan Onur Seyit Yaran, sosyal medyanın gündeminden düşmeyen isimlerin başında geliyor. 3 yıldır bu dizideki Doruk karakteri ile geniş kitlelerin ilgisini çeken oyuncu, sosyal medya ortamında da en popüler oyuncular listesinde uzun süre birinciliği kimseye bırakmamıştı.

Son haftalarda Engin Akyürek’in öne geçtiği birincilik yarışında Akın Akınözü ile de bir süre birincilik yarışı veren Onur Seyit Yaran, milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Oyuncu, genç yaşına rağmen hem dizideki çabası hem de açıklamalarındaki tutarlılık ile de takdir topluyor.

Kendisine büyük bir kariyer hedefi koyan ve bunun Türkiye ayağında önemli adımlar atan Onur Seyit Yaran, ayrıca İspanya sinemasında da bir yerinin olması için hazırlıklar yapıyor. İspanyolca öğrenen ve bu ülkede geniş bir hayran kitlesi de kazanan Onur Seyit Yaran, her geçen gün hayallerine bir adım daha yaklaştığını söyledi.

Sabah gazetesinin youtube kanalındaki röportajında önemli bilgiler veren oyuncu, “Her şey çok güzel gidiyor. Hayatımın en güzel dönemindeyim, en mutlu sürecindeyim. Benim için her şey çok güzel. Her gün bir basamak daha yukarıya çıkıyorum. Hayallerime her gün biraz daha yaklaşıyorum. Bu süreç benim için çok mutlu devam ediyor” diye konuştu.

Ailesinin kendisine büyük destek verdiğini ve çok iyi bir ortamlarının olduğunu da anlatan oyuncu, hayatında her şeyin yolunda olduğunu anlattı.

1988 doğumlu bir ablasının bulunduğunu ve evli olduğunu anlatan Yaran, yeğeni olmasını beklediğini ifade etti. Toplam 4 kişilik bir aile olduklarını, annesi ve babasının her konuda kendisini desteklediklerini anlatan oyuncu, birbirleri ile güzel bir iletişimlerinin olduğunu söyledi.

Güvenme konusunda tedbirli olan Onur Seyit Yaran, arkadaş çevresini ise eskiden tanıdığı insanlarla oluşturmuş durumda. Oyuncu, arkadaşlıklar ve güven konusunda şu detayları anlattı:

“Benim 4-5 arkadaşım var. Hayatıma çok fazla yeni insan sokmayı sevmiyorum, güvenemiyorum da. Eskiden beri tanıdığım arkadaşlarımla beraber olmak beni daha mutlu ediyor. Ben onları da ikinci ailem olarak görüyorum. Aileyi seçemezsiniz ama arkadaşlarınızı seçebilirsiniz. Ben o arkadaşlarımı ailem olarak görüyorum, çünkü seçerek yanımda olan insanlar. Bana her türlü destek oluyorlar.”