Ana sayfa Sosyal Medya Mert Yazıcıoğlu, son günlerde büyük korkuya kapıldı!

Mert Yazıcıoğlu, son günlerde büyük korkuya kapıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Mert Yazıcıoğlu, youtube sohbetinde yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Netflix’te yayınlanan Aşk 101 dizisiyle son dönemde hakkında çok konuşulan oyuncu, normalleşme sürecinden biraz ürktüğünü söyledi.

Oyuncu halk adına konuşarak, “Bir tek beni bu özgürlük duygusu korkutuyor” ifadesini kullandı. Koronavirüs pandemisinin bitmiş gibi davranılmasından rahatsız olduğunu ifade eden Mert Yazıcıoğlu “2. sezonu geliyor yani yakında. Merakla bekliyorum ben de” dedi.

“Bitmiş gibi davranmayın” diyen Mert Yazıcıoğlu, normalleşme sürecini hızlı şekilde yaşayanları da aslında bir anlamda uyarmaya çalıştı.

Özgür düşünceli birisi olduğunu ifade eden oyuncu, sivri dilli birisi olmadığını belirterek şöyle konuştu: “Ben terbiye çerçevesinde iğneleyebilirim ama sivri dilli değilim. Saygı duyarım her zaman. Kim olursa olsun karşımdaki.”

Bu tür insanlar olduğuna değinen oyuncu, karşısındakine saygı duymayan kişilerin cehaletin verdiği bir öz güvenle bunu yaptıklarını da düşünüyor.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.