Ana sayfa Sosyal Medya Mert Yazıcıoğlu’ndan yeni dizisi Bir Annenin Günahı paylaşımı

Mert Yazıcıoğlu’ndan yeni dizisi Bir Annenin Günahı paylaşımı

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Genç oyuncu Mert Yazıcıoğlu, ekrana Bir Annenin Günahı dizisiyle dönüyor. Kalbimdeki Deniz dizisinden sonra ekranda görünmeyen Özge Özberk de uzun bir aradan sonra dönmeye hazırlanıyor. Musa Uzunlar’ın da yer aldığı dizi, dram türünde bir yapım ve izleyenleri çok etkileyecek bir hikayeye sahip.

Genç ve başarılı oyuncu Mert Yazıcıoğlu, ekranda en son Bir Litre Gözyaşı dizisinde oynamıştı. Şu sıralar Netflix’in Aşk 101 kadrosunda yer alan oyuncu, Bir Annenin Günahı dizisiyle de ekranda olacak.

Yazıcıoğlu, instagram sayfasından diziyle ilgili bir hatırlatma yaptı. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizinin tanıtımları da bir süre önce dönmeye başlamıştı.

Mert Yazıcıoğlu'ndan yeni dizisi Bir Annenin Günahı paylaşımı 8

Henüz yayın tarihi netleşmeyen dizinin çekimleri sürüyor. ‘Yakında’ ibaresiyle yeni bir tanıtım daha ekrana gelmekte. İddialı bir yapım olan dizide Mert Yazıcıoğlu’nun annesini Özge Özberk oynuyor.

Oğlunun hayatı için asla yapamayacağı bir işe zorlanacak bir annenin yaşadıkları, daha ilk bölümden dikkatleri çeken bir dram dizisi olduğunu da ortaya koymakta.

Mert Yazıcıoğlu da hayranları gibi heyecanlı bir bekleyişte şu sıra. Zira yeni dizisi yakında ekranda olacak. Oyuncu, takipçilerine diziyle ilgili hatırlatmayı da yaptı. İşte o paylaşım:

Bir Annenin Günahı yakında @kanald ‘de. @anneningunahi

Mert Yazıcıoğlu'ndan yeni dizisi Bir Annenin Günahı paylaşımı 9

Dizi hakkında detaylar:

Filipinler’de reyting rekorları kıran “A Mother’s Guilt” dizisinden uyarlanan “Bir Annenin Günahı”nın başrollerini Özge Özberk, Musa Uzunlar, Emre Kınay, Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas ve Pamir Pekin paylaşıyor.

– Konu: Suç ve fail! Bir kadın, bir suç işler, birini öldürür! Sizce kadın olması suçun tanımını değiştirir mi?
– Kadının anne olup olmamasına göre değişir hocam! Ayrıca sosyolojik şartlar verilecek olan kararı etkiler; yani, etkilemeli! Suçu yaratan toplumsal sebepleri gözardı edersek, bu sadece üstünlerin hukuku olur! Yani yasal mıdır? Evet! Adil midir? Tartışılır!