Ana sayfa Dizi Haberleri Mert Yazıcıoğlu’nun unutamadığı dizisi Karagül!

Mert Yazıcıoğlu’nun unutamadığı dizisi Karagül!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Mert Yazıcıoğlu, youtube’da İbrahim Selim’in programına konuk oldu. Netflix dizisi Aşk 101 ile gündemde olan oyuncu, canlandırdığı tüm karakterler arasındaki favorisinin hangisi olduğunu anlattı.

Şu anda gündemde olan Sinan karakterini işaret eden Mert Yazıcıoğlu, Karagül dizisindeki Baran’ı da unutmadı. Baran’ın da ikinci favori karakteri olduğuna değinen oyuncu şöyle konuştu:

“Baran’ı da çok içselleştirdiğimi düşünüyorum. Kendini övme gibi değil, tanıdığım birisi gibiydi o karakteri oynadığımda. Senaryoyu okuduğumda, bir diyaloğu okuduğumda neden söylediğini okuduğun an bilirsin ya. Öyle bir hissiyatta yapmıştım. Çok da severek yapmıştım o işi.”

Hatırlanacağı üzere Mert Yazıcıoğlu’nun canlandırdığı Baran, Karagül dizisinde etkili bir karakterdi. Oyuncu, bu karakter sayesinde de popüler oldu. 2013-2016 yılları arasında yayınlanan Karagül dizisi, 125 bölüm sürdü ve büyük bir başarının da sahibi oldu.

Karagül ayrıca yurt dışında da yayınlandı ve büyük ilgi gördü. Baran karakteri de Karagül dizisinde kilit bir roldü. Mert Yazıcoğlu, başarılı performansı ile büyük takdir gördü.

Videodan sohbeti izleyebilirsiniz.