Ana sayfa Sosyal Medya Ne yapıyorlar? Beren Saat, Mehmet Günsur, Melisa Şenolsun… Atiye oyuncularından ilginç poz

Ne yapıyorlar? Beren Saat, Mehmet Günsur, Melisa Şenolsun… Atiye oyuncularından ilginç poz

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Netflix’te yayınlanan Atiye dizisinin 3. sezon çekimleri Mardin’de devam ediyor. Dizinin ilk sezonu Aralık ayında yayınlanmış ve büyük ilgi görmüştü. Aynı anda Türkiye ile birlikte pek çok ülkede de The Gift adıyla yayınlanan fantastik dizi, ilgiyle izlenmekte.

Göbeklitepe’nin merkez alındığı fantastik dizide Beren Saat, Atiye karakteri izle izleyicinin karşısına çıkmakta. Mehmet Günsur, Melisa Şenolsun ve Metin Akdülger’in de başrollerde yer aldığı dizinin 2. sezonu ise uzun bir bekleyişin ardından Eylül ayında yayınlanmıştı.

Netflix’in orjinal Türk yapımlarından birisi olan Atiye dizisinin 3. sezon çekimleri ise Ağustos’ta başlamış ancak Eylül ayının başlarında çekimlere ara verilmişti.

Yaklaşık üç haftalık bir aranın ardından ekipler Mardin’e gitti ve yeni çekimler için hazırlıklar yapıldı. Daha sonra oyuncuların da gelmesiyle birlikte 3. sezonun çekimlerine devam ediliyor şu sıralar.

Geçtiğimiz günlerde Melisa Şenolsun, kıraç bir arazide boş bir yola bakarak arkası dönük verdiği poza “Hiçbir yerde” yorumunu yapmıştı.

Benzer bir yorumla bir fotoğraf da Beren Saat’ten geldi. Dizinin 4 oyuncusu bir yoldan geçerken çekilen bir fotoğraftı bu. Ellerini ve ayaklarını özel olarak konumlandırdıkları anlaşılıyor. Yani öylesine yürürken çekilmemiş. Özel bir poz verilmiş.

Beren Saat’in İngilizce olarak “Hiçbir yerin ortasında” notunu düştüğü fotoğrafta Saat ile birlikte Metin Akdülger, Mehmet Günsur ve Melisa Şenolsun bulunuyor.

Oyuncuların bu pozuna bakılırsa, izleyiciyi ilginç bir sezon bekliyor! Hiçbir yerde sloganı da öylesine kullanılmıyor bu paylaşımlarda…

İşte o paylaşım:

???? xing in the middle of nowhere with @mehmet.gunsur @melisasenolsun @metinakdulger #atiye ????: @yigit__eken

Ne yapıyorlar? Beren Saat, Mehmet Günsur, Melisa Şenolsun... Atiye oyuncularından ilginç poz 7