Ana sayfa Sosyal Medya Merve Boluğur ilgi çekmek için sonunda bunu da yaptı!

Merve Boluğur ilgi çekmek için sonunda bunu da yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Merve Boluğur, son yıllarda sıkıntılı süreçler geçiriyor. Oyuncu, büyük tercrübesine ve geride bıraktığı önemli bir kariyere rağmen projelerden teklifler alamıyor.

Boluğur, hayatından memnun ve ailesiyle, arkadaşları ile daha fazla meşgul olduğu bir dönem yaşıyor. Ancak hayranları ünlü oyuncuyu yine gündemde işleriyle görmek istiyor.

Oyuncu, ise artık gündeme özel hayatı dışında dahil olamıyor. Dizilerden gelen teklifleri değerlendirdiği söylemi ile uzun süredir izlemekte olduğumuz Merve Boluğur’un sosyal medyada da dikkat çekmek adına farklı paylaşımlar yaptığını görebilirsiniz.

Yeni paylaşımında bir parkta ağaca çıkan oyuncu, bu yolla dikkat çekerek takipçilerini de bir hayli şaşırttı. Boluğur, “Ağaca çıktım şahitlerim var” mesajıyla aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Kimi hayranları “Düşersin dikkat et” derken, kimileri ise “Ağaçta bir melek var” iltifatında bulundu. Bir başka takipçisi ise “Sen niye bu kadar dağıttın kendini” diyerek sitemde bulundu.

Merve Boluğur ilgi çekmek için sonunda bunu da yaptı! 7