Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Merve Boluğur’dan alışık olduğumuz ‘yıkılmadım ayaktayım’ pozlarından birisi daha geldi

Merve Boluğur’dan alışık olduğumuz ‘yıkılmadım ayaktayım’ pozlarından birisi daha geldi

tarafından ker_def

16 Eylül 1987 İstanbul doğumlu olan Merve hanım, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümünde eğitim aldı.

2006 yılında rol aldığı Acemi Cadı dizisiyle çocuk yıldız olarak tanındı. Adeta ekranda izleyici ile birlikte büyüyen Boluğur, Küçük Sırlar dizisindeki Ayşegül karakteri ile müthiş bir çıkış yaptı. Kuzey Güney’de Zeynep ile başarısını perçinledi. Muhteşem Yüzyıl gibi müthiş bir yapımda Nurbanu Sultan olarak kariyerinde ilerleme sağlayan Boluğur, 2017 yılında ise İçimdeki Fırtına dizisinde rol aldı ve o tarihten bu yana da ekranda yok.

Murat Dalkılıç ile aşkı, evliliği ve boşanmasıyla magazin gündeminde düşmeyen Boluğur, şimdilerde ise yeni aşkı Hakan Sabancı ile ilgili ihanet iddiasıyla gündemde yer alıyor.

Hakan Sabancı tarafından aldatıldığı iddia edilen Merve Boluğur’dan manidar poz.

Habertürk Gazetesi’nin haberine göre Hakan Sabancı ile oyuncu Merve Boluğur, geçtiğimiz hafta Bodrum’da birlikte tatil yaparken görüntülenmişti. İkilinin sürpriz aşkı magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Genç iş adamı Hakan Sabancı’nın, önceki gün katıldığı bir düğünde eski sevgilisi Yunan manken Evely Kazantzoğlu ile yakınlaştığı iddia edilmişti. İhanet iddiası karşısında sessiz kalan Merve Boluğur, sosyal medyada bir pozunu paylaştı.

Hakan Sabancı ile oyuncu Merve Boluğur, geçtiğimiz hafta Bodrum’da birlikte tatil yaparken görüntülenmişti. İkilinin sürpriz aşkı magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Genç iş adamı Hakan Sabancı’nın, önceki gün katıldığı bir düğünde eski sevgilisi Yunan manken Evely Kazantzoğlu ile yakınlaştığı iddia edildi. Hatta geceden el ele ayrıldıkları bile konuşuldu. O gece, Kazantzoğlu, sosyal medya hesabından bu paylaşımı yaptı.

Merve Boluğur'dan alışık olduğumuz 'yıkılmadım ayaktayım' pozlarından birisi daha geldi 8

YORUMLARI SİLMEDİ

İhanet iddiası karşısında sessiz kalan Merve Boluğur, konu hakkında hiçbir açıklama yapmadı.

Boluğur, bunun yerine sosyal medyada bir pozunu paylaştı.

Merve Boluğur'dan alışık olduğumuz 'yıkılmadım ayaktayım' pozlarından birisi daha geldi 9

Takipçileri Boluğur’un paylaşımına, ‘Yıkılmadım ayaktayım pozu’, ‘Ne kaybettiğine dön bir bak’, ‘Senin için gözyaşı dökmem’, ‘Umrumda bile değilsin mesajı mı bu’ şeklinde yorumlar yazdı.

Güzel oyuncu, yorumların hiçbirini silmedi ancak eleştirilere yanıt vermedi.