Ana sayfa Kadın Haberleri Merve Oflaz’ın güzelliğine Gaye Turgut Evin onayı!

Merve Oflaz’ın güzelliğine Gaye Turgut Evin onayı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Ünlü oyuncu Merve Oflaz, dünyanın koronavirüs krizi yaşadığı bu günlerde evinde kendini karantina altında tutuyor. Hayvan sevgisi ile bilinen oyuncu, hayvanları ile birlikte evinde bu günlerin geçmesini beklerken, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekiyor.

Oyuncu, 1 Temmuz 2019’daki Yunanistan seyahatinden bir fotoğrafını tbt etiketi ile yayınladı. “Gelecek o güzel günlere” notuyla paylaşım yapan maviler içindeki Merve Oflaz’ın bu hali büyük beğeni topladı.

Merve Oflaz'ın güzelliğine Gaye Turgut Evin onayı! 8

Arka Sokaklar dizisinde Bahar komiser karakterine hayat veren oyuncu, bu haliyle binlerce beğeni ve çok sayıda da iltifat aldı. Savaşçı dizisinde Teğmen Çiğdem Ülgen karakterine hayat veren Gaye Turgut Evin “Maşallah bayıldım” notuyla birlikte hem kalp emojisi hem de nazar boncuğu emojisi ile destek verdi.

Merve Oflaz'ın güzelliğine Gaye Turgut Evin onayı! 9

Merve Oflaz hatırlanacağı üzere geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada bir ay kadar önce Avrupa tatilinden döndükten sonra çok kötü bir rahatsızlık geçirdiğini duyurmuştu.

Habertürk’e konuşan ünlü oyuncu, “Corona virüs hastalığı Türkiye’de tam yaygın olmadığı zaman Almanya’dan dönmüştüm ve çok feci bir rahatsızlık geçirdim. Hemen kendimi karantinaya aldım ve iyileştim. Şimdi çok iyiyim” açıklamasını yaptı.

Hastalığın çok kötü geçtiğini anlatan oyuncu, şimdilerde gayet iyi olduğunu ve sağlığına kavuştuğunu söyledi.