Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Merve Sevi’nin boşanma iddiasına yanıtı çok manidar oldu!

Merve Sevi’nin boşanma iddiasına yanıtı çok manidar oldu!

tarafından ker_def

Geçen yaz spor eğitmeni Çalkan Algün ile evlenen Merve Sevi’nin, eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle geçtiğimiz günlerde boşanma kararı aldığı iddia edilmişti. Hatta çift, sosyal medya hesaplarından birbirini takip etmeyi de bırakmıştı. 30 yaşındaki Merve Sevi ise konuyla ilgili olarak “Ayrılık yok. Sadece Instagram sayfalarımızı kişisel kullanma kararı aldık” açıklamasını yapmış olmasına rağmen oyuncunun şiddet gördüğü iddiasıyla uzaklaştırma kararı aldığı yazılıp çizilmişti. Ancak Merve Sevi bu iddiaların doğru olmadığını açık açık söyledi. Eşinden boşanmayacağını anlatan Sevi, “Baktılar ki çocuk olmuyor, herhalde boşanırlar diye düşünüyorlar” ifadesini kullandı. Merve Sevi bu sözleri Şule ile Vitrindekiler programında yapmıştı. Konu bugün magazin programlarının da gündemindeydi…

Videodan Merve Sevi eşinden boşanacağını programda açıkladı. 2. Sayfa programı yorumcularının yorumlarını da videodan  izleyebilirsiniz.

teve2 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programında Gülşen Yüksel Salt ve Müge Dağıstanlı gündemdeki magazin başlıklarını açmaya devam ediyor… Programda magazin gündemine yön veren yorumlar yapılıyor, haberler ortaya çıkıyor.