Ana sayfa Dizi Haberleri Merve’yi ilk kez bu halde gördük! Ufak Tefek Cinayetler’e veda ederken kimse bunu beklemiyordu!

Merve’yi ilk kez bu halde gördük! Ufak Tefek Cinayetler’e veda ederken kimse bunu beklemiyordu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
44. bölümü ekrana gelen Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölümünde Mila’nın velayeti için çetin bir savaş veren Merve ve Serhan, birbirlerine olmadık sözler söylediler.

Merve, Oya ile ilişkisi ve ondan bir çocuk yapmakla suçladığı Serhan’ı yerden yere vururken, Serhan da kızını kendisinden kaçıran Merve’den velayetini almak için adeta savaş açtı ve kazandı.

Bu arada Mila’nın da aklı karışmaya başladı. O gece babasında kalacak olan Mila, önce duruma sevindi ve annesiyle bir daha görüşmeyeceğini sanıp üzüldü. Merve, onu kimseye bırakmayacağını söyleyip okula gönderdikten sonra göz yaşlarına boğuldu.

Hiç kimsenin ve hiç bir şeyin sarsamadığı bu güçlü kadın, kızını kaybetme korkusu yaşadığında çaresiz kaldı ve hıçkırıklarını tutamadı. Ufak Tefek Cinayetler dizisi finale giderken Merve’nin ilk kez bu kadar yıkıldığına şahit oldu izleyici.

Başına ne gelirse gelsin hep ayakta duran Merve, kızından uzaklaşacağı duygusuyla büyük ızdırap yaşadı. Hıçkırıklara boğulan Merve’nin bu hali, ekran başında diziyi izleyenleri de hüzünlendirdi.

Aslıhan Gürbüz’ü başarılı performansından dolayı övgülere boğan yorumlar gelirken, dizinin başında hiç sevilmeyen Merve, bir anda herkesin sahiplendiği bir karaktere döndü.

Merve'yi ilk kez bu halde gördük! Ufak Tefek Cinayetler'e veda ederken kimse bunu beklemiyordu! 7

“Aslıhan Gürbüz sen bir efsanesin ve Merve Aksak hiç unutulmayacak” yorumları yapan izleyiciler, Ufak Tefek Cinayetler bitse de Merve karakterinin fenomen olmaya devam edeceğinin de işaretlerini veriyor sosyal medyada.

Bu arada Mila’nın eşyalarını almaya gelen Serhan’ın Merve’ye hiç ummadığı bir sürprizi vardı. Oya’nın da telkinleriyle yaptığının doğru olmadığını anlayan ve arada kızlarını harcadıklarını farkeden Serhan, Merve’ye beklemediği sözler söyleyerek onu çok şaşırttı.

Serhan, Mila’yı annesinden ayırmayacağını ve ortak velayet isteyeceğini söyleyerek Merve’yi çok mutlu etti. Serhan, “Kızımız kazansın” sözleriyle bu konuda bir anlaşmaya varmak için de büyük bir adım atmış oldu. Merve, hiç beklemediği bu sözler karşısında Serhan’a sarılarak ağladı.

İşte Merve’nin önce kızıyla yaptığı duygusal konuşma ve Serhan’ın haberinden sonra göz yaşlarına boğulduğu o sahne: