Ana sayfa Dizi Haberleri Meryem dizisi 4. bölümde heyecan artıyor….Savcı Oktay bu kez fena köşeye sıkışıyor!

Meryem dizisi 4. bölümde heyecan artıyor….Savcı Oktay bu kez fena köşeye sıkışıyor!

tarafından zk zk

Kanal D’de ekrana gelen Meryem dizisinin dün akşam yayınlanan 3. bölümünde, Savaş, Meryem’den gerçekleri öğrenmek için onu kaçırıp dağ evine getirdi. Savaş, Meryem’in babasına ‘Bir gün gerçekleri anlatacağım” dediğini duyunca şüphelenip Meryem’i kaçırmıştı. Meryem, Savaş’ın tüm ısrarlarına rağmen gerçekleri anlatmasa da Savaş artık sevgilisini Meryem’in öldürmediğini biliyor.

Meryem’i yangından kurtarırken yaralanan Savaş, 3. bölümde Meryem’in kaçmasına engellemeye çalışırken düşüp bayıldı. Savaş’ı o halde bırakmaya gönlü razı olmayan Meryem, ona yardım etti, ateşini düşürmek için sabaha kadar başında bekledi.

Bu arada Savcı Oktay, Meryem’in gerçekleri söylemesinden o kadar çok endişeleniyordu ki onu bulmak için büyük çaba harcadı. Sonunda Derin’in evine gittiğinde orada gördüğü bir dağ evinin fotoğrafıyla Savaş’ın izini buldu. Onlar yola çıktığında Meryem de Savaş’la ilgileniyordu. Bir anda omuzundaki kanı gördü ve zihninde yangındaki anlar canlandı. Onu yangından çekip çıkaranın Savaş olduğunu o an farketti.

O sırada Savcı Oktay, kapıyı açtı, Meryem, kapının arkasında duran Derin’i görmeden, Oktay’a hesap sordu. ‘Beni yangından Savaş kurtardı. Neden yalan söyledin sevgilim’ dediğinde Derin herşeyi anlamıştı. Bu sırada polis ekipleri eve doğru yaklaşırken Derin kozunu oynayıp, bu bilgiyi gizli tutacağını, Savaş’tan uzak durmalarını istedi.

Dizinin hemen ardından 4. bölüm tanıtımı da yayınlandı. Kapı arkasında duran bu pazarlık sırasında Oktay büyük bir telaş içinde. Meryem hesap sorarken, bir yandan da Oktay gerçeklerin açığa çıkmasından korkuyor. İşte o tanıtım filmi: