Ana sayfa Sinema Meryem Uzerli, dublörü görünce her zamankinden daha çok sevindi!

Meryem Uzerli, dublörü görünce her zamankinden daha çok sevindi!

tarafından ker_def

‘Sette dublörü görünce sevindim’

Yeni filminde psikolojik sorunları olan bir karaktere hayat veren Meryem Uzerli, “Kendimi zorlayacağımdan emindim ama bazı sahnelerde çok sıkıntı yaşadım” dedi

Milliyet gazetesinin haberine göre ‘Öteki Taraf’ filminde Özcan Deniz ve Aslı Enver’le başrolü paylaşan Meryem Uzerli, CADDE’ye özel açıklamalar yaptı. Sara adında takıntılı bir eski sevgiliye hayat veren oyuncu, “Karakterin psikolojik sorunları var. İçindeki çocuğun farkında değil, o yüzden yaşadığı travmalar, gergin ve agresif olmasına yol açıyor. Patlamaya hazır bir bomba gibi. Olaylara mantığıyla değil, duygularıyla bakıyor. Kalbi kırık ve kendini iyileştiremiyor. Bu tarz insanlar bence en tehlikelileri çünkü yaralı ve intikam almaya çalışıyorlar” şeklinde konuştu.

Çekimlerin kolay olmadığını anlatan Uzerli, şöyle devam etti: “Kendimi zorlayacağımdan emindim. Bazı aksiyon sahneleri için sette dublör vardı. Onu görünce, ‘Benim yerime o oynayacak’ diye sevindim. Ama yakın plan çekimlerde, kamera önünde ben vardım. Beklediğim gibi rahat olamadım, bazı sahnelerde çok sıkıntı yaşadım.” Özcan Deniz’in senaryosunu yazıp, yönettiği, Avşar Film ve DNZ Yapım’ın ortak yapımcılığındaki ‘Öteki Taraf‘, 8 Aralık’ta vizyona girecek.