Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Meryem Uzerli kendi hayatının film olması için anlaşma yaptı!

Meryem Uzerli kendi hayatının film olması için anlaşma yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Meryem Uzerli, yakında Ru isimli dizi için sete çıkacak. Çocukları ile birlikte Urla’ya yerleşecek olan oyuncu, çekimler boyunca da bu bölgede ailesi ile birlikte kalacak.

Disney Plus’ın yeni dizisi olan Ru’da Reyan karakterini canlandıracak olan oyuncu, kendisinden yaşça küçük genç bir adam ile olan yasak aşk hikayesi ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Mert Yazıcıoğlu’nun geri çekilmesinin ardından Meryem Uzerli’nin yeni partneri de henüz belli olmadı.

Ru isimli dizi için hazırlanan Meryem Uzerli, bir süredir Türkiye’de bulunuyor ve yaptığı açıklamalarla da dikkatleri üzerine çekti. Sinema Söyleşisine katılan oyuncu, burada yaptığı açıklamada gişe rakamlarının kendisini etkilemediğini söyledi.

Televizyondaki dizi dünyasında reytinglerin karşılığı sinemada gişe hasılatı olarak kendisini gösteriyor. Meryem Uzerli ise bunun yapımcının konusu olduğunu düşünüyor ve şu sözleriyle de dikkatleri çekti:

“O yapımcıyı etkiliyor. Benim bir oyuncu olarak etkilenmiyorum. Sonuçta ben yapımcı değilim. Çünkü o parasını verdi. Beni çok etkilemiyor açıkçası. Bazen bir proje içindesin ve çok başarılı oluyor. Ama sen aslında başarısız projede daha çok sevdiğin bir şey. Beni bir oyuncu olarak duygusal taraftayım. Gişe, maddiyat, numaralar yapımcıyı ilgilendiren bir şey.”

Meryem Uzerli kendi hayatının film olması için anlaşma yaptı! 7

Ünlü birisinin hayatını oynayabileceğini ama aklında birisi olmadığını belirten Meryem Uzerli, “Birinin hayatını oynamak bambaşka bir heyecan. Ama ilk önce benim hayatımı oynayacağım. Onun için anlaştık, netleştik” diye konuştu.

Meryem Uzerli bu sözleri ile birlikte hayat hikayesinin bir sinema filmine konu olacağını ve bunun için de anlaşma yaptığını duyurmuş oldu.

Yaz aylarında Ru dizisi için çalışacağını anlatan Meryem Uzerli, daha sonra da sinema filmlerini değerlendirmeyi düşündüğünü söyledi.