Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Meryem Uzerli, küvet pozuyla imajına zarar verdi

Meryem Uzerli, küvet pozuyla imajına zarar verdi

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Meryem Uzerli’nin sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı küvet pozları menajerlik şirketi ile yollarını ayırmasına neden oldu.

İşte ajanstan yapılan açıklama;

“Icon Talent Management olarak menejerlik ve iletişim çalışmalarını yürüttüğümüz Meryem Uzerli ile karşılıklı alınan karar doğrultusunda yollarımızı ayırmış bulunmaktayız…

Siz değerli basın mensuplarından gelecek olan her türlü basın talebinin artık Icon İletişim tarafından yürütülmeyeceğini paylaşır, iyi çalışmalar dileriz…”

MERYEM UZERLİ’NİN YENİ MENAJERLİK ŞİRKETİ BELLİ OLDU

Meryem Uzerli’nin yeni menajerlik şirketi belli oldu. Uzerli, PH7 Talent menajerlik şirketi ile çalışacak.

İşte, PH7 Talent’ten yapılan açıklama;

PH7 Talent menajerlik şirketi olarak Meryem Uzerli ile bundan böyle Türkiye ve tüm Dünyada birlikte çalışacağımızın mutlu haberini sizlerle paylaşmak istiyoruz.

PH7; sektörlerinde bilinen ve önde gelen GNL Entertainment, ID İletişim ve Sprint firmalarının iş birliği ile hayata geçirilmiş olup, müzik, film, tv ve spor sektörlerinin önde gelen isimlerinin temsilciliği ve menajerliği alanlarında hizmet vermektedir.

PH7 olarak, Türkiye dışında tüm dünyada da kariyer yapabilecek sanatçılarla çalışmaktayız ve bu bağlamda Meryem Uzerli ile yaptığımız işbirliği ile hem yurt içinde hem de yurt dışında birlikte projeler yapmayı planlamaktayız.