Ana sayfa Dizi Haberleri Meryem Uzerli, tükenmişlik sendromundan sonra ilk kez bu radikal karar aldı!

Meryem Uzerli, tükenmişlik sendromundan sonra ilk kez bu radikal karar aldı!

tarafından ker_def

Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Hürrem Sultan karakteri ile bir anda ünlenen Meryem Uzerli, ismi bilinmez iken bu rol sayesinde sadece Türkiye’de değil dünyanın birçok yerinde adını duyurmayı ve ünlü olmayı başarmıştı.

Ancak dizinin en can alıcı döneminde tükenmişlik sendromuna yakalandığı için ayrılık kararı alan ve herkesi şaşkına çeviren Uzerli, o tarihten sonra farklı dizi ve film projelerinde yer almaya devam etti.

Oyunculuğu noktasında eleştirilmekte olan Uzerli, sosyal medyada bir hayli aktif bir isim.

Kızıyla yakından ilginenen ve hayatında radikal kararlar alması ile bininen Uzerli’nin son kararı da şaşırtıcı….

Arkadaş grubunu küçülten Uzerli, Instagram’da takip ettiği kişi sayısını bile azalttı.

Posta Gazetesi’nin haberine göre Meryem Uzerli, ”Beş yakın dostumla görüşüyorum. Aramızda ne dedikodu var ne yalan. Kimse kimseyi arkadan hançerlemiyor. Sırrını başkalarına vermiyor. Dürüst, net, sevgi dolu bir ilişki içindeyiz. Onlar için dünyayı yıkarım” dedi.

Meryem Uzerli, tükenmişlik sendromundan sonra ilk kez bu radikal karar aldı! 7

‘3 KİŞİ KALDI’ DEMİŞTİ

Hülya Avşar da iki yıl önce şu açıklamayı yapmıştı: ”Enerjimi emen insanları hayatımdan çıkardım. Bir gecede 3-4 kişiyetelefon açıp ‘Kusura bakma ama artık seninle görüşmek istemiyorum, bana iyi gelmiyorsun’ dedim. Numaralarını rehberden sildim. Ne kadar rahatladım, anlatamam. Yakın çevremde sadece 3 kişi kaldı.”