Ana sayfa Dizi Haberleri Elçin Sangu dizi konusunda büyük risk aldı ama başka çıkış yolu yoktu!

Elçin Sangu dizi konusunda büyük risk aldı ama başka çıkış yolu yoktu!

tarafından ker_def
Elçin Sangu yeni dizisini çok içselleştirdi!

Blu TV ekranlarında Eylül ayında izleyicilerle buluşmaya hazırlanan yeni dizi Yaşamayanlar, bir vampir hikayesi olarak bilinmekte.

Sangu’nun vampir hikayelerine bayıldığını ve koşa koşa diziye katılmak için gittiğini biliyoruz.

Sangu, yeni dizisinin tanıtımları çerçevesinde açıklamalarıyla da Yaşamayanlar hakkında izleyicileri meraklandırmayı sürdürüyor.

Diziyi fantastik olarak nitelendiren Sangu, “Özellikle vampir hikayelerine bayıldığım için hiç şüphesiz tam benim yapmak isteyeceğim şeydi ve projeye dahil olan ilk karakter ben oldum” diyerek projeyi ne kadar içselleştirdiğini gösterdi.

Kerem Bursin, Birkan Sokullu, Selma Ergeç ve Nilperi Şahinkaya ile birlikte başrolde yer alan Sangu, Mia isimli vampir karakterine hayat vermekte.

Sangu, 8 bölüm süren dizinin riskli bir iş olduğunu da biliyor.

Sangu, bu noktada şu detayı paylaşmakta:

“Daha önce yapılmamış olması sebebiyle riskleri de vardı ama hiç düşünmedim, çünkü bence önemli olan yeni şeyler denemekten korkmamak ve tüm olabilecek tepkilere rağmen cesur eylemler ve işlere adım atabilmek… Bu işin başarısından çok cesareti takdir edilecek. Bu proje için en başından beri düşüncem; biz yapalım ve alternatif işler çoğalsın, daha iyileri de yapılsın, geleceğe umutla bakalım.”

Elçin Sangu dizi konusunda büyük risk aldı ama başka çıkış yolu yoktu! 7

Yaşamayanlar Dizisinin Konusu:

164 yaşında genç bir vampir olan Mia’nın kendisini vampire dönüştüren Dimitri’yi öldürüp yeniden insan olabilme amacıyla İstanbul’a gelişiyle başlayan dizide tutku, nefret, yaşam, ölümsüzlük, iyilik ve kötülük arasındaki sınırların belirsizleşmesiyle içinden çıkılmaz bir hal alan evrende insanlar ve vampirler arasında büyük bir savaş başlamak üzeredir.

Oyuncu Kadrosu

Elçin Sangu (Mia);

13 Ağustos 1985 İstanbul doğumlu oyuncu Mersin Üniversitesi Opera Bölümü mezunudur. Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nü müziğe olan ilgisinden dolayı bırakmıştır. Ancak daha sonra sahne tozu tiyatrosunda eğitim almıştır. Profesyonel oyunculuk hayatına 2011 yılında Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle başlayan güzel oyuncu akabinde Aşk Kaç Beden Giyer, Kurt Seyit ve Şura, Sevdam Alabora v Kiralık Aşk’ın kadrosunda yer almıştır.

Kerem Bürsin (Dmitry);

4 Haziran 1987 İstanbul doğumlu oyuncu Amerika Emerson College’da oyunculuk eğitimi almıştır. En son Bu Şehir Arkandan Gelecek adlı televizyon dizisinde rol alan ünlü oyuncu daha önceden Şeref Meselesi, Unutursam Fısılda, Ulan İstanbul ve Güneşi Beklerken gibi dizi ve sinema projelerinde rol almıştır.

Birkan Sokullu (Numel);

6 Ekim 1985 İstanbul doğumlu oyuncu Maltepe Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı Bölümü mezunudur. En son Yüz Yüze’nin kadrosunda yer alan deneyimli oyuncu daha önceden Hayat Şarkısı, Kurt Seyit ve Şura, Fatih, Uçurum, Küçük Sırlar, Melekler Korusun ve Küçük Kadınlar gibi dizi projelerinde rol almıştır.

Selma Ergeç (Karmen);

1 Kasım 1978 Almanya doğumlu oyuncu Almanya’da Münster Üniversitesi Tıp Bölümü’nde eğitim aldığı sırada okulunu yarıda bırakıp Böyle mi Olacaktı adlı dizi ile profesyonel oyunculuk hayatına ilk adımını attı. En son Vatanım Sensin’de Halide Edip’i canlandıran deneyimli oyuncu daha önceden Gönül İşleri, Muhteşem Yüzyıl, Kalp Ağrısı, Asi, Şöhret ve Böyle mi Olacaktı gibi dizi projelerinde rol almıştır.

Nilperi Şahinkaya;

23 Şubat 1988 Senegal doğumlu Türk oyuncu Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. En son Bu Şehir Arkandan Gelecek’in kadrosunda yer alan deneyimli oyuncu daha önceden N’olur Ayrılalım, Kiraz Mevsimi, Kayıp, Öyle Bir Geçer Zaman ki ve Deniz Yıldızı gibi dizi projelerinde rol almıştır.