Ana sayfa Dizi Haberleri Meryem Uzerli’nin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan neden ayrıldığı ortaya çıktı

Meryem Uzerli’nin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan neden ayrıldığı ortaya çıktı

tarafından ker_def

Meryem Uzerli'nin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan neden ayrıldığı ortaya çıktı 7

◊ Konuştukça kötü mü gidiyor?

– Bilmiyorum. Bu hangi enerjilere inandığına bağlı. Mesela nazara ya da başka kötü şeylere inanıyorsan kötü gider…

◊ Sen inanır mısın?

– Ben enerjilere inanıyorum. Kötü enerjiler de var bu dünyada, iyi enerjiler de. Ama kötü enerjilerden korkmuyorum. Çünkü en güçlü Allah’tır ve beni bu kötü enerjilerden korur diye düşünüyorum. Biri bana kötü enerji gönderirse, beni çok etkilemez. Bundan korkmuyorum, çünkü en büyük olan Allah’a güveniyorum…

◊ Sana kötü enerjilerin gönderildiğini düşünmüyor musun? Sonuçta popüler bir kadınsın…

– Herkese olur. Ben oturup bunları düşünmüyorum. İyi şeylere konsantre olmaya çalışıyorum. Şimdi biri bana kötü enerji yolladı diye değil, dün gece 5 saat uyudum o yüzden yorgunum diye düşünüyorum.

◊ Dün gece neden 5 saat uyudun?

– Bir arkadaşımla yemeğe gittik ve geç yattım.

◊ Bu partileri zaman zaman sosyal medyada paylaşıyorsun. Fotoğraflarının altına kötü yorumlar yapıldığında ne yapıyorsun?

– Dün gece partide değildim, yemekteydim. Ayrıca arada paylaşıyorum, her şeyi paylaşmıyorum. Kötü yorumları da okumuyorum. Bir karar aldım ve Instagram sayfam herkese açık oldu. Beni takip etmek isteyen insanlar iyi ya da kötü istedikleri yorumu yapsınlar. Ben açık fikirli bir insanım. Kararlarımı ve attığım adımları herkesin doğru bulması gerekmiyor. Mükemmel bir insan değilim. Sadece bir insanım. Hatalarım da vardır, doğrularım da. Kime göre hata, kime göre doğru mesela? Kapalı da olabilirdi Instagram sayfam. Mesela Facebook sayfam kapalı. Sadece arkadaşlarım ekli. Orada bambaşka şeyler paylaşıyorum.