Ana sayfa Dizi Haberleri Meryem Uzerli’nin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan neden ayrıldığı ortaya çıktı

Meryem Uzerli’nin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan neden ayrıldığı ortaya çıktı

tarafından ker_def

Meryem Uzerli'nin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan neden ayrıldığı ortaya çıktı 7

İSTANBUL VE BERLİN ARASINDA SEÇİM YAPACAĞIM

◊ İstanbul-Berlin hattında yaşıyorsun. Nasıl planlıyorsun hayatını?

– Bu, hayat boyunca devam edecek bir şey değil. Çünkü kızım Lara 6 yaşına gelince okula başlayacak. Şu anda yuvaya gidiyor. Türkiye’de olunca buradaki, Almanya’da olunca da oradaki yuvaya gidiyor. Yuvayı değiştirebilirsin. Ama okul öyle değil.

◊ Eğitimi için hangi ülkeyi seçeceksin?

– Şu anda bilmiyorum. Bunu düşünmek için daha 2 yılım var. Şubatta 4 yaşında olacak.

◊ Peki gönlünden geçen ne?

– Aslında böyle devam etmesini isterim. İki tarafta olmaya çok alıştım. Her ikisinde de aynı yoğunlukta yaşamak isterdim.

◊ Politika konuşmak istemiyorsun ama bir şey soracağım. İki tarafta yaşayan biri olarak Türkiye-Almanya arasında esen soğuk rüzgarları nasıl yorumluyorsun?

– Geçen gün bir sosyal sorumluluk projesine katıldım. Benim elimde ne varsa bunu iyilik yaratmak için kullanmaya çalışıyorum. Keşke elimde bir şey olsa siyasi durumları güzelleştirmek için. Ama yok. Ülkelerin gerginlik yaşaması tabii ki güzel bir şey değil. Bu her ülke için geçerli.

◊ Zamanının ne kadarı uçakta geçiyor?

– Son 3 hafta içinde yaptığım yolculukları söyleyeyim sen karar ver: Berlin-İstanbul-Berlin… Amsterdam-Berlin-İstanbul… Los Angeles-İstanbul… Berlin-İstanbul… Havaalanından ne zaman gold kart gelecek bilmiyorum. Uçakta çok zaman geçiriyorum.

◊ Lara’ya nasıl zaman ayırıyorsun?

– Genellikle Lara’yı da götürüyorum. Bazen götüremediğim oluyor tabii. Geçenlerde 2 saatlik bir toplantı için Paris’e gittim. Aktarmalı gittiğim için 6 saat sürdü. O yüzden Lara’yı götürmedim mesela…