Ana sayfa Dizi Haberleri Mevlana ile Hayaller ve Hayatlar dizilerinde Yusuf Çim’in planları aksadı!

Mevlana ile Hayaller ve Hayatlar dizilerinde Yusuf Çim’in planları aksadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2021 yılında Akrep isimli Star TV dizisinde Aras karakteri ile hayranlarının büyük beğenisini kazanan Yusuf Çim, tecrübesini bir hayli artırdığını sahnelerdeki performansı ile sergiliyor.

2015 yılında itibaren şarkıcılığının yanı sıra oyuncu olarak da setlerde yer alan ve Çilek Kokusu’nun Burak’ı olarak da akıllara yazılan Yusuf Çim, son yıllarda dizi kariyerinde üst üste önemli rollerde yer aldı.

2021 yılını Akrep dizisinin yanı sıra Hababam Sınıfı Yaz Oyunları filmi ile geçiren oyuncu, ayrıca iki yeni diziye de başladı. Sonbahar sürecinde çekimleri başlayan Mevlana ile Hayaller ve Hayatlar dizilerinde Yusuf Çim önemli rollere hayat veriyor.

Özge Gürel’in partneri olarak bein connect dizisi Hayaller ve Hayatlar’da yer alan oyuncunun planları, yaşadığı koronavirüs sorunu nedeniyle bir süre aksadı.

Mevlana ile Hayaller ve Hayatlar dizilerinde Yusuf Çim'in planları aksadı! 7

Karantina sürecinin ardından yeniden işine geri dönen oyuncu Hayaller ve Hayatlar dizisinin İstanbul’daki çekimlerinin yanı sıra Konya’da devam eden Mevlana dizisinin setinde de yer alıyor…

İki şehir arasında gidip gelen Yusuf Çim, TRT için çekilen Mevlana dizisinde Sultan Veled karakteri ile yer alıyor ve Mevlana’nın oğlu rolünü canlandırıyor.

Bülent İnal’ın canlandırdığı Mevlana karakterini izleyiciler merakla beklerken, 13. yüzyılda geçen hikaye için Konya’da çok etkileyici bir plato oluşturuldu. Yusuf Çim de böyle önemli bir tarihi yapımda yer alarak kariyerine dikkat çeken bir rol daha ekledi.