Ana sayfa Sinema Engin Altan Düzyatan’ın yeni projesindeki rol arkadaşı Gülizar Nisa Uray’a hayran kalacaksınız!

Engin Altan Düzyatan’ın yeni projesindeki rol arkadaşı Gülizar Nisa Uray’a hayran kalacaksınız!

tarafından kadir kadir
Babamın Kemanı - Engin Altan Düzyatan

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bugüne kadar, Kurşun, Son, Diriliş: Ertuğrul, Kapalıçarşı, Bir Bulut Olsam gibi çok izlenen yapımlarda rol alan Engin Altan Düzyatan, Diriliş: Ertuğrul dizisinde canlandırdığı “Ertuğrul Gazi” karakteriyle gönüllerde taht kurmuş ve yeni sezonda Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde Oruç Reis karakteriyle başrolde karşımıza çıkmıştı.

Yoğun bir tempoda hem dizi hem de sinema çalışmalarını sürdüren başarılı oyuncunun başrolde yer aldığı “Babamın Kemanı” sinema filmi, 21 Ocak’ta sadece online dizi ve sinema platformu Netflix’te yayınlanacak.

Engin Alttan Düzyatan filmde dünyaca ünlü bir keman virtüözünü Mehmet Mahir karakterine can verecek. Babamın Kemanı filminin konusu ise kısaca şöyle; Bir konser için yurtdışından İstanbul’a gelen Mehmet Mahir, yıllardır görmediği kardeşi Ali Rıza ile karşılaşır.

Kızı Özlem ile yaşayan Ali Rıza uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düşer. Bu zamansız kayıp sonucu amcasından başka yakını kalmayan Özlem ve yeğeniyle daha önce bağ kurmamış olan Mehmet Mahir bir süre aynı evde yaşamak zorunda kalırlar. Yapmaları gereken şey bu sürede birbirlerine tahammül edebilmektir.

Filmde, sevmeyi erken yaşta unutmuş bir adam, babasını yeni kaybetmiş küçük bir kız çocuğundan aile olmayı öğrenebilir mi? Sorusuna cevap aranıyor. Kısa süre önce fragramını yayınlanan samimi ve duygusal bir dram olan filmde Engin Altan Düzyatan’a oyunculuklarıyla Belçim Bilgin, Gülizar Nisa Uray, Selim Erdoğan, Erdem Baş, Yener Sezgin, Yiğit Çakır, Ayfer Dönmez Ertekin ve Ulrich Mertin eşlik ediyor.

Engin Altan Düzyatan’ın yeni projesindeki rol arkadaşı Gülizar Nisa Uray'a hayran kalacaksınız! 2

Özlem karakteriyle Engin Altan Düzyatan’ın yeğenini canlandıracak Gülizar Nisa Uray, yayınlanan fragmandaki duygusal ve hareketli sahnelerdeki gösterdiği performansla dikkat çekiyor.

Daha önce birçok reklam filminde boy gösterme şansı yakalayan küçük oyuncu Gülizar Nisa Uray’ın bu ilk sinema filmi tecrübesi olacak. İki saate yakında süren filimde ikili, izleyicileri birçok farklı duygu durumuna sokacak ve derinden etkileyecek gibi gözüküyor.