Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Mine Tugay, hayatının itirafını yaptı!

Mine Tugay, hayatının itirafını yaptı!

tarafından ker_def

Zalim İstanbul dizisinde Şeniz karakterine hayat vermekte olan Mine Tugay, sosyal medyada her paylaşımına yüz binlerce etkileşim almakta. Takipçilerinin iltifatlarıyla onore olan Mine Tugay, oyunculuğundaki başarılı performansıyla da kendinden konuşturmakta.

Ünlü oyuncu yaptığı açıklama ile artık bir aile kurmak istediğini söyledi. Tugay, “Ömrümü paylaşacağım kişi nerede, henüz onu bilmiyorum” şeklinde konuştu. Mine Tugay, InStyle dergisinin kapağında yer aldı.

Oyuncu, “Aile kurmak ve çocuk sahibi olmak konusunda kendinizi nerede görüyorsunuz?” sorusuna, “İçimde bir aile özlemi hep var. Hazır hissediyorum ama ömrümü beraber paylaşacağım kişi nerelerde, henüz onu bilmiyorum” cevabını verdi.

Oyuncunun yaşı olmadığını belirten Tugay, “Sanatçı her yaşta her role bürünebilir. Ama yaş aldıkça ve tecrübesi arttıkça, şüphesiz olgunlaşır. Algıladıklarını seçerek daha net yansıtmaya başlar. Buna da ustalık diyoruz” dedi.

Mine Tugay, “Sizin yaş almakla aranız nasıl?” sorusuna ise, “Benim yaş almakla aram çok iyi ve aslında rakamlarla ilgilenmiyorum” diye konuştu.