Ana sayfa Sosyal Medya Mine Tugay kıymetli sözler söyledi ama hayranları güzelliğinin büyüsünden çıkamıyor!

Mine Tugay kıymetli sözler söyledi ama hayranları güzelliğinin büyüsünden çıkamıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Zalim İstanbul dizisinde Şeniz karakterine hayat veren Mine Tugay, dizinin sezon finalinin ardından Bozcaada’da tatile çıkmıştı.

Ünlü oyuncu tatil süresince yeni bir eğitim süreci içine girdi. “Çakarların Psikolojisi” eğitimleri aldığını instagram hesabından paylaşan Mine Tugay, bu eğitimin faydalarını da anlatan bir mesaj paylaştı.

Mine Tugay’ın hayranları ise sözlerine değil de güzelliğine yorumlar yaptı.

Oyuncu hayata dair önemli bilgiler sunarken hayranları “Bu dünyaya göre fazla güzelsin” gibi iltifatlar yapmayı tercih etti.

Oyuncunun güzelliğinden gözlerini alamayan takipçilerinin bu anlamlı sözlere kayıtsız kalması dikkat çekiciydi.

İşte Mine Tugay’ın anlamlı mesajı:

“ Kendinle ve bedeninle kurduğun bağ geliştikçe, bu evrenin bir parçası olduğunu ve yaşamın gizeminin olağanüstü büyüsü karşısında ne kadar şanslı olduğunu anlıyorsun. Yaradan’ın senin yaşamın vesilesi ile bu evrende kendini tekrar ve tekrar var ettiğine şahitlik yapıyorsun. Ve bunu görmek, büyük bilgelerin farklı dillerde, farkı kelimelerle ama aynı manada yüzyıllardır tekrar ettiği noktaya getiriyor seni. Okyanusun içindeki damlayı anlamak, damlanın içindeki okyanusu anlamanı sağlıyor. Ve o sudan kana kana içmek istiyorsun.“ @devrimakkaya.yoga ” Ne şanslıyım ki zaman yaratabilip hocamdan “Çakraların Psikolojisi” eğitimi alıyorum.Takibe alın ve siz de hocamın tüm eğitimlere göz atın.Kendinizi keşfetmek için???

Mine Tugay kıymetli sözler söyledi ama hayranları güzelliğinin büyüsünden çıkamıyor! 7