Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Miray Daner, Beyaz Show’da sempatikliğin dibine vurdu!

Miray Daner, Beyaz Show’da sempatikliğin dibine vurdu!

tarafından ker_def
Beyaz Show son bölümü ile yine izleyenlere kahkaha dolu anlar yaşattı.

Beyazıt Öztürk’ün bu bölümdeki konukları Vatanım Sensin dizisinin Hilal ve Leon’u, Boran Kuzum ve Miray Daner, şarkıcı Ferhat Göçer ve sunucu Evrim Akın’dı.

Cuma gecelerinin vazgeçilmez programı Beyaz Show, son bölümü ile yine ekrana kilitledi. Beyazıt Öztürk’ün bu hafta dabirbirinden renkli konukları vardı.

Vatanım Sensin’in genç oyuncuları Boran Kuzum ve Miray Daner sürprizi, Hilal & Leon hayranlarını sevindirdi.

Programın diğer konukları ise şarkıcı Ferhat Göçer, sunucu Evrim Akın’dı.

Beyazıt Öztürk programında oyuncuların ilginç özellikleriyle ilgili bilgiler sunduğu sırada Miray Daner’in sempatik halleri dikkatlerden kaçmadı.

Heyecanlandığı veya şaşırdığı zaman verdiği ilk tepki yöre çökmek olduğu ortaya çıktı. Bunun neden yaptığını kimse çözemediği gibi Miray Daner’in kendisi de bunu bilmediğini söylüyor.

Annesinin ifadesine göre Miray Daner, yatakta her seferinde çok farklı bir pozisyona giriyor. Ya eli çenesinde bilmiş bir eda ile uyuyor. Ya da bacak bacak üstüne atarak uyuyor.

Miray Daner küçüklüğünde hem dansöz hem de doktor olmak istediğini söylermiş. Doktor olarak hastalardan para alamayacağı için ek iş olarak dansözlük yaparak para kazanacağı şeklinde bu durumu açıklarmış.