Ana sayfa Dizi Haberleri Kubilay Aka, Çukur dizisinde izleyenleri göz yaşına boğan o sahne için bakın ne dedi?

Kubilay Aka, Çukur dizisinde izleyenleri göz yaşına boğan o sahne için bakın ne dedi?

tarafından zk zk

Show TV’de ekrana gelen Çukur dizisinin son bölümünde Akşın’ın öldürülmesi herkesi kahretmişti.

Ancak en çok da Celasun perişan olmuştu! Akşın’ın eşi olan Celasun, yüzüklü tarafından kaçırılan karısını kurtarmak için canını dişine taktı.

Televizyongazetesi/Detay – Koçovalılar’ın her yerde aradığı Akşın, sonunda ölü olarak bulundu. Üstelik melek kanatları çizilmiş bir rıhtımda.

Bu sahnede en büyük iş Kubilay Aka’ya düşmüştü. Celasun’un yaşadığı acıyı ekran başındakilere hissettirmeyi başaran genç oyuncu, performansıyla da övgü toplamıştı.

Kubilay Aka, Çukur dizisinde izleyenleri göz yaşına boğan o sahne için bakın ne dedi? 7

Kubilay Aka, Vatanım Sensin dizisinde tanıştığı ve bir süredir beraber olduğu meslektaşı Miray Daner ile Cem Yılmaz’ın gösterisinden çıkarken magazincilerin sorularını yanıtladı.

Genç oyuncu, o sahnelerle ilgili olarak “Zor sahnelerdi. Tabii çalışmak gerekiyor bu sahnelere. Çok çalışıyoruz. Sadece benim oynamamla olmuyor. Yönetmenin de fikri gerekiyor. Oyuncu arkadaşlarımın katkısı da tabii ki çok büyük. O yüzden ne yapıyorsak hep birlikte yapıyoruz ve geri dönüşünün de güzel olması çok daha keyifli oluyor” yorumunu yaptı.

Yeni dönemin yıldız oyuncuları arasında yer alan ve Çukur dizisiyle birlikte yıldızı daha da parlayan Kubilay Aka, mütevazi sözleriyle dikkat çekti.

Genç oyuncu, dizideki performansıyla hayranlarından ve izleyicilerden takdir görmeye devam ediyor.