Ana sayfa Dizi Haberleri Miray Daner herkesi şaşırttı! Vatanım Sensin’deki performansı mumla aranıyor

Miray Daner herkesi şaşırttı! Vatanım Sensin’deki performansı mumla aranıyor

tarafından ker_def
Miray Daner, Vatanım Sensin’deki Hilal’den çok uzakta!

2 sezon boyunca Kanal D ekranında Vatanım Sensin dizisinde Hilal karakteriyle izlediğimiz Miray Daner, müthiş performansı ile dizinin öne çıkan genç yıldızı olmuştu.

Televizyon Gazetesi Analiz

Boran Kuzum, Kubilay Aka ve Pınar Deniz ile birlikte dizinin dikkat çeken genç isimlerinden olan Daner, bu sayede de yeni sezonda başrolü kaptı.

Yine Kanal D ekranında yayınlanan Bir Litre Gözyaşı dizisiyle izleyicilerin karşısına çıkan Daner’den müthiş bir performans bekleyen hayranları biraz hayal kırıklığına uğramış durumda.

Miray Daner’in oyunculuğunu Vatanım Sensin’den öteye götüremediği hatta geri gittiği eleştirileri yapılmakta.

Ortalama bir performans sergilediği eleştirileriyle karşılaşan Miray Daner, aslında senaryonun azizliğine uğramış pozisyonda…

Hikayenin ağır dram olması bekleniyordu ancak dizinin senaryosunun sınırlı olması ve sıradan sahnelerin bol olması Bir Litre Gözyaşı dizisinin ilgi görmesini zorlaştırıyor.

Reytingleri son dönemde biraz daha yükselerek umut yeşerten dizide Miray Daner’in yanı sıra Mert Yazıcıoğlu’nun da oyunculuk performansının düşük olması dikkatlerden kaçmamakta.

Miray Daner herkesi şaşırttı! Vatanım Sensin'deki performansı mumla aranıyor 7

Karagül dizisinde canlandırdığı Baran karakteriyle büyük çıkış yapan Yazıcıoğlu, Bir Litre Gözyaşı dizisinde beklentilerin gerisinde kaldı.

Bir Litre Gözyaşı dizisine Kanal D büyük hazırlık yaptığı için şimdilik arkasında duruyor. Ancak reytinglerin artması için de hem senaryonun ağır dram özelliklerine doğru ilerlemesi ve oyunculuk performanslarında da Daner ile Yazıcoğlu’nun daha çok çaba sarf etmesi gerekiyor.