Ana sayfa Dizi Haberleri Şaka gibi! Yasak Elma dizisinde olanlar hayrete düşürdü!

Şaka gibi! Yasak Elma dizisinde olanlar hayrete düşürdü!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’de dün akşam 23. bölümü yayınlanan Yasak Elma, final sahnesinde şaşkına çevirdi!

Alihan’ın yıllardır yaşadığı travmanın sorumlusu Halit çıktı!

Halit’in saatini gören Alihan, çocukluğunda yaşadığı o büyük travmaya geri döndü.

Hayatını etkileyen o travmanın nedenini bir anda çözünce, şok geçirdi!

Okuldan eve döndüğünde annesinin odasındaki kişinin kolundaki saati ve Halit’in saatini görünce o travma yeniden canlandı.

O anda şoka uğrayan Alihan’ın, annesinin babasını aldattığı kişinin Halit olduğu ortaya çıktı!

Şaka gibi! Yasak Elma dizisinde olanlar hayrete düşürdü! 8

İşin garip tarafı, Halit annesiyle birlikte olmuş, daha sonra ablasıyla evlenmişti!

Yeni bölüm tanıtımı dizinin bölüm finalinin hemen ardından geldi.

Alihan’ın Halit’i boğmaya çalıştığı ve Zeynep’in odaya doğru geldiği görülüyor. Zeynep, Alihan’ın bu halini görecek mi bir sonraki bölümde anlayacağız, ancak çok ilginç gelişmeler Zeynep ve Alihan aşkının da yeni bir yara almasına neden olacak gibi duruyor!

Alihan’ın, yaşadığı şoktan sonra Ender ile güçlerini birleştirmesi söz konusu! Halit’i bitirmeye karar veren Ender, Alihan’ın da Halit’ten yana bir derdinin olduğunun farkında.

Ender, şok bir teklifle Alihan’ın karşısına gelecek. “Benim canımı yaktığı gibi belli ki senin canını da yakmış. İkimiz bir olursak belli ki alt edebiliriz” diyen Ender’in “Ne istiyorsun bunun karşılığında” sorusuna verdiği yanıt şoke edecek! Ender “Çok basit, benimle evleneceksin!” sözleriyle herkesi şaşkına uğratacak.

Şaka gibi! Yasak Elma dizisinde olanlar hayrete düşürdü! 9

Alihan bu teklifi kabul edecek mi? Tüm bu yaşananlardan sonra Zeynep ve Alihan aşkına ne olacak? şimdi büyük merak konusu.

Ancak dizinin başından beri takip edenlerden, Alihan’ın annesinin aşığının Halit olduğunu pek çok kişi tahmin etmişti.

Yine de böyle bir sonuç beklenmiyordu! Çünkü işler gerçekten çok garip bir yere geliyor! Halit, hem bir kadınla aşk yaşıyor, hem de onun kızıyla evleniyor! Tabii hal böyle olunca, Yasak Elma’nın izleyenlerinden de sosyal medyada yorum üstüne yorum yağmaya başladı.

Dizinin iyice saçmalamaya başladığını söyleyen kimi izleyiciler, bu kadarının da fazla olduğunu yorumlarken, bazı izleyiciler de dizinin Dallası’ı geçtiğini, Aşk-ı Memnu’yu bile solladığı fikrinde!

Durumla ilgili yapılan en absürt tahmin ise, Alihan’ın Halit’in oğlu çıkması! Bakalım senarist oraya kadar gidecek mi ama gelinen durum sosyal medyayı fena salladı!

İşte yeni bölüm tanıtımı ve gelen yorumlardan bazıları: