Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Miray Daner ismi bile Hilal Altınbilek’i kızdırmaya yetti!

Miray Daner ismi bile Hilal Altınbilek’i kızdırmaya yetti!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Hilal Altınbilek’in Miray Daner ile Kubilay Aka’nın ayrılmasında başrol oynadığı bir süredir magazin gündeminde yer almakta.

Kubilay Aka ile Hilal Altınbilek’in bir gece kulübünde görüntülendiği, Miray Daner’in bu durumu öğrenmesinin ardından da ilişkisine nokta koyduğu iddiaları ortaya atılmıştı.

Hatta magazin gündeminde Miray Daner’in bu durumu öğrenmesini Hilal Altınbilek’in sahte bir hesap üzerinden yapmış olabileceğine yönelik iddialar da gündeme taşınmıştı.

Bugüne kadar konu hakkında hiç konuşmayan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Züleyha’sı Hilal Altınbilek, Uçankuş TV’ye alışveriş yaparken yakalandı.

Alışveriş sırasında bir hayli keyifli olan objektiflere ilk başlarda gülümseyerek konuşan Hilal Altınbilek, Miray Daner – Kubilay Aka soruları üzerine gerildi.

Miray Daner ismi bile Hilal Altınbilek'i kızdırmaya yetti! 7

Öfkelendiği her halinden belli olan oyuncu, “Konu hakkında o kadar çok yorum yapıldı ki bana bir şey kalmadı” sözlerini sarf etti.

Muhabirin “Kubilay Bey, Miray Hanım ile beraberken mi başladı ilişkiniz?” sorusuna ise öfkelenerek, “Sen böyle sorular sormaya devam edecek misin? Yok öyle bir şey…” diyerek tepkisini dile getirdi.