Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Miray Daner, Kubilay Aka’ya komiklikte fark attı!

Miray Daner, Kubilay Aka’ya komiklikte fark attı!

tarafından zk zk

Vatanım Sensin diziyle yıldızı parlayan ve aynı dizide aşık olan Miray Daner ve Kubilay Aka, mutlu beraberliklerini sürdürüyorlar.

Televizyongazetesi/Detay – Kubilay Aka, şu sıralar Çukur dizisinde Celasun rolünde. Miray Daner’in Bir Litre Gözyaşı dizisi ise bir süre önce ekrana veda etmişti.

Geçtiğimiz günlerde Cem Yılmaz’ın gösterisini izlemeye giden Oyuncu çift Kubilay Aka ve Miray Daner, çıkışta magazincilerin sorularını yanıtladı.

Miray Daner, Kubilay Aka'ya komiklikte fark attı! 7

Uçankuş’ta yer alan habere göre, ikiliye hangisinin espri kabiliyetinin daha yüksek olduğu sorusu yöneltildi.

Miray Daner, bu soruya samimi ve ilginç bir yanıt verdi. Daner, bu soruya gülerek “Kubilay daha komik olduğunu düşünüyor. Kabul eder misin lütfen?” diye konuştu.

Kubilay Aka da bu yanıta kahkaha atarak onayladı ve “Benim soğuk esprilerim var. Miray daha bu konuda yetenekli” ifadesini kullandı.

Aka’nın “Evde tek kişilik gösteri yapıyor” sözlerine Miray Daner de gülerek “Ben daha komiğim. Kubilay bu konuda daha kötü. Benim üzerimde denemeler yapıyor tabii sağolsun” yanıtını verdi.

İkili ilişkilerinin de güzel gittiğini ve mutlu olduklarını, hayranlarından gelen güzel sözleri duyduklarında da sevindiklerini belirttiler.

Daner ve Aka, yaz aylarında bir projede yer alacaklarını da belirttiler ancak birlikte değil ayrı ayrı projelerde rol alacaklarını söylediler.