Ana sayfa Dizi Haberleri Miray Daner yeni ve sürprizli dizi projesiyle ilgili özel detaylar verdi!

Miray Daner yeni ve sürprizli dizi projesiyle ilgili özel detaylar verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Karantina günlerinde dijital sohbetlere katılan ünlü isimler arasına Miray Daner de katıldı. Xoxo Digital’in Youtube kanalındaki söyleşiye katılan Daner, yeni projesi ile ilgili açıklamalar yaptı. Behzat Ç. Dizisini izleyenlerin aşina olduğu ve Nejat İşler’in hayat verdiği Ercüment Çözer karakteri üzerine yazılan hikaye, dijital platform BluTV’de dizi olarak yayınlanacak.

Nejat İşler’in başrolünde oynayacağı projeye, Covid 19 nedeniyle başlayan karantina günlerine denk geldiği için bir süreliğine ara verildi. ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’ olarak adlandırılan proje için Türkiye’de ilk corona vakası açıklandığında okuma provalarına başlamak üzereydi. Miray Daner, tam da o süreçte saç, makyaj, kostüm provalarının başladığının okumaya geçeceklerini fakat yaşanan pandemi süreciyle durumun değiştiğini anlattı.

Miray Daner yeni ve sürprizli dizi projesiyle ilgili özel detaylar verdi! 8

Daha önce Vatanım Sensin dizisinde birlikte rol aldığı Boran Kuzum ile yeni projede de beraber oynayacakları öğrenilen Miray Daner, bu duruma şaşırdığını anlatarak “Çok güzel bir işte yine beraber çalışıyoruz. Hem çok yetenekli hem de sevdiğim bir insan, o yüzden daha heyecanlıyım” diye konuştu.

Projenin tamamen durmadığını ve herkesin evinde olmasına karşın dijital ortamda çalışmalarına devam ettiklerini anlatan Miray Daner, senaryoyu çok beğendiğini de vurguladı.

Daner, kadronun henüz açıklanmadığını ama kendisinin bildiğini belirterek “Kadromuz da çok güzel. Çok fazla bir şey söyleyerek tüyo vermek istemiyorum ama çok heyecanladığım ve inandığım bir iş. Ekipçe çok heyecanlandığımız bir iş ve online provalarımızı yapıyoruz” diyerek henüz çekim tarihinin belli olmadığını belirtti.

Genç oyuncu, Behzat Ç.’yi daha önce takip etmediğini ama projede yer almaya başlayınca izlediğini de sözlerine ekledi.

SAYGI-BİR ERCÜMENT ÇÖZER DİZİSİ HAKKINDA

Erdal Beşikçioğlu’nun başrolünde oynadığı, ekranın unutulmaz dizileri arasında yer alan Behzat Ç.-Bir Ankara Polisiyesi dizisini izleyenler, sosyopat bir katil olan Ercüment Çözer karakterini yakından tanıyor. Daha sonra BluTV için yeniden çekilen Behzat Ç.’de Nejat İşler’in hayat verdiği bu karakter, bu kez yoluna bir başka diziyle devam ediyor.

Miray Daner yeni ve sürprizli dizi projesiyle ilgili özel detaylar verdi! 9

BluTV’nin hazırlıklarına başladığı dizinin ne zaman çekimlerinin başlayacağı net değil ancak proje, karantina döneminin ardından merakla bekleniyor. Sosyopat bir karakter olan Ercüment Çözer’in hikayesini konu alan dizinin yapımcılığını İnter Medya üstleniyor. Behzat Ç. Ve Mehmed Bir Cihan Fatihi dizilerinin senaristi Ercan Mehmet Erdem’in senaryosunu yazdığı diziyi Ali Taner Baltacı yönetecek.

Hikaye ise Şöyle: Ercüment Çözer’in yolu bir gün, kendisiyle aynı amaç uğruna hareket ettiğine inandığı iki genç ile kesişir. Kudretli ama kendi içinde sayısız yarası bulunan Çözer, Helen ve Savaş adındaki bu iki idealist gence kol kanat gerer. Ercüment Çözer’i ilk defa kendi şehrinde, İstanbul’da göreceğimiz dizi, gündüz kuşağı programlarının aldatıcılığı, televizyonda parlayan yıldızların aslında özel hayatlarında ne kadar mutsuz oldukları gibi konulara değinerek medyaya dair de sözler söyleyecek.