Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın bir sırrı daha ortaya çıktı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın bir sırrı daha ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, 5 sezondur yayınlanıyor. 165. bölümüyle sezon finali yapan dizi, büyük başarılar kazandı. Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Burak Sergen, Sanem Çelik gibi isimler dizinin kadrosunda yer alıyor.

Dizinin elde ettiği bu büyük başarıda hem senaryo ekibinin hem de yönetmen Onur Tan ve teknik ekibin büyük bir payı var. Dizinin 5 sezondur devam etmesinin arkasında da kurulan bu uyumlu ortam yatıyor. Hem hikaye noktasında hem de teknik ekip noktasında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz çok şanslı bir dizi.

Ekiplerin uyumu, oyuncuların uyumu ve senaryonun da katkısı ile 5 sezondur başarıyla devam eden bir iş ortaya çıktı. İlyas Çakırbeyli’yi canlandıran Ozan Akbaba, youtube’da katıldığı sohbet programında dizinin arka planındaki bazı detaylardan bahsetti.

Yönetmen Onur Tan ve ekibine teşekkür eden oyuncu, çok başarılı kurulmuş bir ekip olduğunu ve bunun da dizinin ilerlemesinde çok önemli olduğunu söyledi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın bir sırrı daha ortaya çıktı! 8

Ozan Akbaba ayrıca bir başka sırrı daha paylaştı. Dizide karakterlerin sürekli hale getirilmesi için yapılan özenli çalışma da ortaya çıktı.

Ozan Akbaba, süreci şu şekilde anlattı: “Bir karakteri sürekli hale getirmek istiyorsan, onun dokunduğu karakterlerin de bir sirkülasyona girmesine müsaade etmen lazım. Bir senarist gözüyle konuşursam. Eğer hep aynı çemberin içinde farklı davransın istiyorsan, bu çok büyük bir yanlıştır.

Bizim senaristlerimiz çok iyi yapıyor diyebilirim. Ben İlyas’ı her yeni giren karakter ile bir şekilde yakınlık kurmuşken gördüm. Yeni biri geldi çok iyi bir oyuncu ama bir şekilde diziye, senaryoya, insanlara, karakterlere ısınması lazım. Doğal olarak onu da bir sirkülasyona sokuyorlar.”

Ozan Akbaba, senaryoya katılan her oyuncunun mutlaka dizi ile ilgili geniş bilgiler edindiğini, her karakter ile karşılaştırıldığını, bu şekilde farklı karakterlerin birbirleri ile etkileşimini sağladıklarını ifade etti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın bir sırrı daha ortaya çıktı! 9

Ozan Akbaba, bunun diziye kattığı artıları ise şöyle anlattı: “Farklı oyunculuk şekilleri, farklı senaryo karakterleri, doğal olarak yan yana gelince ikisi birbirini tetikliyor. Eğer şanslıysan, karşındaki çok iyi bir oyuncu ise sana öyle bir pas veriyor ki, sen oradan bir mimik çıkartıyorsun.”

Ozan Akbaba, dizide bir karakterin oluşturulma süreci ve onun diziye katılma sürecinin farklı yöntemlerle sağlandığını, bu şekilde de ortaya çok başarılı sahneler çıktığını belirtti.