Ana sayfa Dizi Haberleri Miray Daner’i yeni dizisi Bir Litre Gözyaşı’nda tanıyamayacaksınız!

Miray Daner’i yeni dizisi Bir Litre Gözyaşı’nda tanıyamayacaksınız!

tarafından zk zk
İlk olarak Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy’un başrolünde oynadıkları Medcezir dizisinde dikkatleri çeken, daha sonra Vatanım Sensin dizisiyle çok konuşulan Miray Daner, yeni projesinde bambaşka bir imajla ekranda olacak!

19 yaşındaki genç oyuncu, son dizisindeki başarılı performansının ardından Yapımcıların gözdesi olmuş ve “Erkenci Kuş” başta olmak üzere birçok diziden teklif almıştı.

Daner, yeni sezonda Fatih Aksoy’un yapımcılığını üstlendiği “Bir Litre Gözyaşı” adlı Japon uyarlamasında oynamaya karar verdi.

Medyatava’da Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Kanal D’de ekrana gelecek olan dizide Daner, üniversite sınavına hazırlanan Cihan adlı genç kıza hayat verecek. Basketbol tutkunu olan Cihan’ın hayatı omurilik soğanı dejenerasyonu hastalığına yakalanmasıyla alt üst olacak. Etkileyici konusuyla yeni sezonun iddialı projelerinin başında yer alan dizide Daner’in annesi Figen’i Sanem Çelik, babası Muzo’yu ise Tolga Tekin canlandıracak.

Miray Daner'i yeni dizisi Bir Litre Gözyaşı'nda tanıyamayacaksınız! 7

“Bir Litre Gözyaşı” için Miray Daner’in sıkı bir diyet ve sporla bir hayli zayıfladığı ortaya çıktı. Yeni dizisinde yeni görüntüsüyle seyirci karşısına çıkacak olan genç yıldız, ayrıca canlandıracağı hastalıkla ilgili de şu günlerde geniş kapsamlı bir araştırma yapıyor. Serhan Şahin’in yöneteceği dizide Miray Daner’in partneri Mahir’i ise Mert Yazıcıoğlu oynayacak. “Bir Litre Gözyaşı”nda Mahir, üniversite sınavına girmekten son anda vazgeçtiği sırada yolda karşılaştığı ve feci şekilde düşen Cihan’a yardım edecek.