Ana sayfa Sosyal Medya Miray Daner’in bu halini unutun! Saygı dizisindeki yeni imajına çok şaşıracaksınız!

Miray Daner’in bu halini unutun! Saygı dizisindeki yeni imajına çok şaşıracaksınız!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – O’nu ilk olarak Medcezir dizisiyle izleyici tanımıştı. Aslında daha önce başka yapımlarda rol almış olsa da Miray Daner’i televizyon izleyicisinin ilk farkettiği diziydi. Serenay Sarıkaya’nın kkız kardeşini oynuyordu.

Bez Bebek, Papatyam, Merhaba Hayat isimli dizilerde rol almıştı daha önce. Medcezir dizisinden sonra ise şansı açıldı adeta. Vatanım Sensin gibi bir dizide önemli bir rolde yer aldı Miray Daner. O süreçte hem oyunculuğunu geliştirdi hem de daha büyük kitleler tarafından tanındı.

Miray Daner, daha sonra Bir Litre Gözyaşı dizisiyle ekranlara geldi ancak dizinin ömrü çok uzun sürmedi. Son olarak Netflix’te yayınlanan Hakan Muhafız dizisinde bir kahini oynadı. Şimdi ise yine bir internet dizisiyle dönüyor. Genç oyuncuyu hep sarı saçlarıyla gördük dizilerde.

Ancak bu kez değişen imajı, kıyafetleri ve tarzıyla çok şaşırtacak. Daner, BluTV’nin özel yapımı ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’nde rol alıyor. Nejat İşler’in başrolünde oynadığı dizide aynı zamanda Erkan Can, Tansu Biçer ve Rojda Demirel ile kamera karşısına geçti.

Miray Daner'in bu halini unutun! Saygı dizisindeki yeni imajına çok şaşıracaksınız! 9

Dizinin tanıtımı için yapılan fotoğraf çekimlerinde Miray Daner’in ne kadar değiştiği de görülüyor. Sadece kıyafeti ve saçlarıyla değil, rolüyle de çok şaşırtacağı anlaşılıyor. Miray Daner’in sarı saçları gitmiş ve daha koyu renk üstelik kahküllü bir saç modeli gelmiş yerine.

Siyah deri kıyafetleri, dövmeleri ve makyajıyla, sert bir karaktere hayat vereceği de tahminler arasında.

Miray Daner'in bu halini unutun! Saygı dizisindeki yeni imajına çok şaşıracaksınız! 10

Inter Medya yapımcılığındaki dizide Behzat Ç.’den alışık olduğumuz Ercan Mehmet Erdem’in kalemi, başarılı yönetmen Ali Taner Baltacı’nın rejisiyle buluşuyor. Toplumsal yozlaşmanın masaya yatırılacağı, sıradışı hikayesi ve yıldız isimleriyle ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’ çok yakında BluTV ekranında izleyiciyle buluşacak.

İşte Miray Daner’in de yer aldığı çekimlerden kareler:

Miray Daner'in bu halini unutun! Saygı dizisindeki yeni imajına çok şaşıracaksınız! 11