Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz ile ekrana dönmeye hazırlanan Cansu Dere’nin aklı başka bir yerde kaldı!

Sadakatsiz ile ekrana dönmeye hazırlanan Cansu Dere’nin aklı başka bir yerde kaldı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Cansu Dere, 2017’de yayınlanan Annem dizisinin ardından bir süre televizyonda yer almamış ve internet dizisi Şahsiyet’te oynamıştı. Daha sonra geçtiğimiz sezon sadece 6 bölüm süren Fox TV’nin Ferhat İle Şirin dizisinde oynadı. Ömrü kısa süren dizinin ardından yeni projesi de heyecanla bekleniyordu.

Cansu Dere’ye gelen pek çok teklife karşın oyuncu uzun zaman bekleyerek seçimini yaptı. Dere’nin adı farklı dizilerle anılmıştı ancak Oyuncu, dünyaca ünlü İngiliz dizisi Doctor Foster’dan uyarlanan Sadakatsiz isimli diziyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Cansu Dere’nin başrolü paylaşacağı isim ise Caner Cindoruk.

Bir süre önce okuma provalarının ardından çekimleri başlayan dizide aldatıldığını düşünen bir kadının hikayesini ele alıyor. Psikolojik gerilim türündeki dizide Cansu Dere ve Caner Cindoruk, evli ve bir çocuk sahibi olan bir çifti canlandırıyorlar.

Oyuncunun yeniden farklı bir karakterle ekrana dönmesi, hayranlarını heyecanlandırırken, dizi severleri de merak ettiriyor. Cansu Dere’nin şu sıralar çekimlerde olduğu biliniyor ancak yoğun çalışma temposunda aklı başka yerde kalmış gibi…

Zira oyuncu, instagram sayfasından son olarak Barcelona’ya gittiğinde çekilen bir fotoğrafını paylaştı ve o anlarda olmak istediğini de belirtti notunda.

İşte Cansu Dere’nin paylaşımı:

#throwbacktobarcelona

Sadakatsiz ile ekrana dönmeye hazırlanan Cansu Dere'nin aklı başka bir yerde kaldı! 7