Ana sayfa Sosyal Medya Misafir dizisi bitti, akıllar Bülent Şakrak’ın rolünde kaldı!

Misafir dizisi bitti, akıllar Bülent Şakrak’ın rolünde kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bülent Şakrak, bıyık bıraktığı Misafir dizisinde Oğuz isimli polis karakterini canlandırdı. Oyuncu bıyıklı haline alışamamıştı ve aynı duyguları hayranları da ekran başında yaşadı…

Bülent Şakrak’ın başarılı performans sergilediği Oğuz karakteri maalesef sadece 5 bölümlük bir rol olarak kaldı. Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay’ın başrollerinde yer aldığı Misafir dizisi son kez ekrana geldi.

Düşük reytingler nedeniyle Fox TV’nin final kararı alması dizinin hayranlarını fazlasıyla üzdü. Özellikle de Oğuz karakterinde ekrana büyük renk katan Bülent Şakrak’ı yeniden bu rolde izleyemeyecek olmak birçok dizi hayranı için kötü bir durum oldu.

Saf ve temiz haliyle izleyicilerin çok sevdikleri Oğuz karakteri 5 bölümlük bir dizi de olsa Misafir’in akılda kalan en önemli detayı olacaktır. Bülent Şakrak da sempatik bir görüntü çizdiği bıyıklı haliyle izleyicilerine farklı bir duygu yaşattı.

Misafir dizisi bitti, akıllar Bülent Şakrak'ın rolünde kaldı! 7

Oğuz, Erdem’in masa başına transferinden sonra Giray’ın ortağı olarak atanan neşeli polis olarak izleyicilerin kalbini kazandı. Biraz sakar ve genellikle olaylardan habersiz olma yönleri bu karakterin sevilmesini sağladı. Oğuz, işinde çok başarılı olmasa da kalbi hep doğru yerdeydi. Açık sözlülüğü ve farkındasızlığı etrafındakilerin başına dert açması onun izleyiciler tarafından sevilmesini sağladı.